Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Французький шик: вибираємо модні берети

З настанням холодів виникає потреба у виборі стильного, комфортного та функціонального головного убору. Як розібратися у величезній різноманітності шапок, кепі і беретів в майбутньому сезоні осінь-зима допоможе наша стаття.

Цей варіант осіннього головного убору підійде для створення романтичного і жіночного образу. Палітра для беретів підходить різноманітна, проте, як свідчить источник, в новому сезоні будуть актуальні нюдові, спокійні відтінки:

  1. бежеві, пісочні;
  2. пудрові, молочні, білі;
  3. запилена троянда та інші схожі відтінки.

Берети стилизуются під повсякденні образи, а також добре виглядають з ніжними луками наприклад, для романтичного побачення або для міської прогулянки.

Модні берети осінь-зима 2020-2021: вибираємо матеріал

Ви думаєте берети зустрічаються тільки з класичного матеріалу фетру? Насправді, тканин, які використовуються у виготовленні представленого головного убору, просто незліченна безліч. Не менш популярними матеріалами вважаються шкіра, хутро, шерсть, атлас. Також можна зустріти моделі з трикотажу, бавовни, пряжі, оксамиту, драпу і так далі.

Модні леопардові берети 2020-2021

Восени і взимку фахівці радять звернути увагу на берети з принтом. На даний момент на піку популярності анімалістичні мотиви. Леопардовий, коров'ячий або берет з принтом зебри дуже стильне і яскраве рішення для повсякденності.

Стильні шкіряні берети: ідеї

Шкіряні берети також ще не втратили своєї популярності. Підійдуть вони зухвалим леді, які можуть комбінувати такий цікавий матеріал в своїх образах.

Красиві берети в клітинку

Класичної елегантності в свій образ можна додати за допомогою берета в клітку. Цікавий візерунок на головному уборі, який має багато різновидів, чудово буде виглядати з такими ж картатими аксесуарами.

Модні берети з помпоном

Як ми вже писали на початку статті, берети з помпоном це елемент традиційного одягу шотландців. Чудово він виглядає і на сучасних європейських жінок, проте все-таки молодих.

Берет-кепі з козирком

У 2020-2021 році ви можете звернути свою увагу і на модний берет-кепі з козирком, який чудово виглядатиме з класичними пальто і куртками.

Модні берети з декором осінь-зима 2020-2021: новинки

Родзинку до будь-якого образу може надати головний убір з красивим декором. Зараз найбільшою любов'ю дизайнерів і жінок користуються берети з вуаллю, з перлами, з лаконічними бантами і брошками. Цікаво на представлених головних уборах виглядає вишивка.

Модні дитячі берети осінь-зима 2020-2021

Берет прекрасне рішення і для дитини. Вибирайте утеплені однотонні моделі універсальних кольорів. Краще, щоб берет був глибокої посадки, ідеально, якщо з м'якої вовни. Цілком доречно доповнення у вигляді помпона.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь