Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Очікування vs. реальність у виборі автошколи

Хочете забути про переповнені автобуси і трамваї? Не любите очікувати, коли ж приїде потрібний транспорт? Мрієте сісти за кермо власного авто і навіть пригледіли машинку?

Мрія здійснюється, коли є план. І перше, що вам необхідно, - найкраща автошкола.

Чому? За життя ми можемо поміняти безліч машин. А ось знаннями, отриманими один раз в автошколі, ми користуємося весь час.

Як же вибрати автошколу в Україні, щоб не пошкодувати?

1. Робіть вибір усвідомлено.

Багато хто вибирає автошколу по категорії ціни. Перш подумайте, що буде жертвувати власник школи, пропонуючи найнижчу ціну. Так чи інакше, це позначиться на якості вашого навчання. До того ж, заявлена найнижча ціна може приховувати доплати.

2. Аналізуйте відгуки.

Кожен з вас відчував на собі силу «сарафанного» радіо. При виборі автошколи відгуки теж мають величезне значення. Багато ваших друзів проходили навчання в автошколі і можуть поділитися думкою про реальні плюси і мінуси конкретної школи. Якщо ж ви переїхали з іншого району або міста та не маєте знайомих, можна поцікавитися про автошколу Taurus-School.kiev.ua онлайн - в соцмережах і форумах, зайти на сайт автошколи, щоб подивитися програму навчання.

3. Практика і ще раз практика.

Який автошколі ви не віддали б перевагу, практика завжди буде найважливішим критерієм, адже відповідальність за своє життя ви несете самостійно. Чим більше ви зможете освоїти і відпрацювати з інструктором автошколи, тим в більшому виграші будете в підсумку. Цікавлячись, скільки коштує автошкола, звертайте увагу на кількість і обов'язковість практичних занять.

4. Умови навчання.

Якщо на сайті автошколи недостатньо інформації про ліцензії, договорі, формі навчання, оплати і додаткові послуги, зв'яжіться з менеджером. До того ж це теж корисна практика. Зверніть увагу, як з вами спілкуються, чи готові йти назустріч.

5. Бажання вчитися.

Час, коли ви сиділи за партою в школі, швидше за все, давно минув. Подумайте, що може надихнути вас знову сісти за підручники. Можливо, бажання отримати водійські права. Запам'ятайте: важливо, щоб вам було цікаво! Тоді і курс водіння буде для вас цінним, таким, що запам'ятовується, а іспит в ДАІ не таким страшним.

Якщо навчання водінню легкового автомобіля - ваша мета, засоби для її реалізації обов'язково знайдуться! Ви знайдете автошколу, яка буде відповідати саме вашим запитам. Головне - озвучувати їх і зіставляти з пропозицією автошколи. Наприклад, ви хочете, щоб інструктор навчання водінню ставився до вас з повагою, не кричав під час практичних занять, був завжди «в формі» і не спізнювався. Цікавтеся про це заздалегідь!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь