Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які переваги дає перевірка ВІН-кода авто

Щоб не купити проблемну авто, потрібно пробити його VIN по базах. VIN-код це індивідуальний, що не повторюється код. Він маркується на кузові авто і обов'язково міститься в паспорті транспортного засобу.

Ми з великим задоволенням допомагаємо людям не стати «щасливими» володарями двійників, заарештованих, кредитних та інших варіацій проблемних машин.

Що таке Він-код

Він коди (Vehicle Identification Number - система ідентифікації автомобіля) з'явилися ще в 1977 році. Вітчизняних автолюбителів вони тоді не особливо цікавили. Виробники автомобілів ще з того самого 1977 року зобов'язані надати автомобілю цей код. Якісна та швидка проверка VIN автомобиля - за посиланням.

Розшифровка ВІН-номера:

  1. VIS - як правило, це інформація про вто, завод, що виробляє такі моделі, серійний номер.
  2. WMI - це індекс виробника машини. Сюди включені 3 перші знака ідентифікатора. Інформація: про країну виробника та назву компанії-виробника. Зрозуміти яка країна нескладно - код країн знаходиться у вільному доступі. А ось конкретний виробник може бути зашифрований як у вигляді цифр так, і вигляді букв.
  3. VDS - інформація про комплектації авто і його моделі. Це 6 позначень, одне з них розраховується за спеціальною формулою - додатковий захист від перебивки коду. На жаль, самі ви не зможете розшифрувати значення, тому що кожен виробник застосовує свою методику по складанню VDS.

База даних сервісу налічує понад 30 млн. Звітів по транспортним засобам. З них понад 5 мільйонів карток містять дані про ремонти і фарбувальні роботи. Аналіз даних не займе багато часу, Вам необхідно всього лише ввести номер в форму, і натиснути кнопку перевірити автомобіль, якщо дані про цікавить вас транспортному засобі є в базі даних, Ви можете викупити повний звіт.

Де знайти Він-код на автомобілі?

Автомобільний ідентифікатор наноситься не тільки на іноземні моделі, цифрова шифровка присутній і на вітчизняних машинах.

Як правило код розташований в таких місцях:

- рама двері водія або пасажира
- вітрове скло
- передня частина движка автомобіля
- перегородка теплоізоляції
- звід колеса автомобіля зсередини. Зазвичай ліве.
- рульова колонка або сам кермо
- радіаторний кронштейн
- ПТС автомобіля, талон ТО, поліс страховки або свідоцтво реєстрації машини

Знайти він код можна в документах ПТС, в страховкою ОСАЦВ або СТС (свідоцтво про реєстрацію ТЗ), а так само на кузові машини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь