Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Доставка піци та суші додому: переваги та особливості

Суші та піца - дуже смачні і популярні - будь-який, хто пробував поєднання рису, океанських водоростей і сирої риби або цікавих вегетаріанських начинок, відразу переконується - це ситно і недорого.

Налічується близько десятка видів суші і ще більше рецептів піци, тому замовляючи доставку їжі додому або в офіс, як правило робиться замовлення на суші сет, який якраз і містить в собі кілька різновидів суші. Власне, слово "set" в даному випадку в перекладі з англійської означає "набір" або "комплект".

За кілька століть своєї історії суші перетворилися із засобу консервації риби в фастфуд, який користується незмінним попитом. Причому список виробників і доставщиків суші та піци досить великий і тепер любителі традиційної японської та італійської їжі воліють отримати швидкість доставки, безпеку і якість. Ну, а якщо до замовлення додаються якісь додаткові бонуси, знижки, а самі компанії пропонують вигідні програми лояльності - це стає вирішальним аргументом при виборі постачальника суші-сету.

Все це отримує той, хто замовляє піца Хмельницький від smaki-maki.com. У цього відомого бренду на сьогоднішній день в арсеналі більше десяти акцій і програм лояльності. Подробиці про них описані у відповідному розділі на сайті smaki-maki, ми ж перерахуємо деякі з них:

  1. друга піца безкоштовно;
  2. акція для власників авто;
  3. програма лояльності Бонус +.

Щоб бути в курсі всіх нових пропозицій від і бути першими, хто про них дізнається, рекомендуємо стати передплатниками сторінок торгової марки smaki-maki.com в соцмережах - Facebook і / або Instagram.

Трішки історії

Суші давно стали платформою для смаків. Але історія їх виникнення йде в стародавні часи, коли люди в гірських районах Південно-Східної Азії змішували рибу з рисом і придавлювали все це чимось важким. Так риба довше зберігалася - близько року. Справа в тому, що під час ферментації рис виробляє молочну кислоту, яка служила природним консервантом для риби.

Коли прийшов час є, люди викидали рис і їли тільки рибу. Таким чином викидалося багато їжі, що було не зовсім ефективно

До XV століття японці зрозуміли, що, якщо вони додадуть ще більше рису, вони можуть скоротити час ферментації до місяця - цей новий процес отримав назву мама-нарізна-Зусі. А в XVII столітті ідея додавання оцту в рис допомогла ще більше скоротити час обробки (без ферментації), додала аромат і спонукала людей є варений рис з рибою.

Зрештою, в XIX столітті в Японії стали популярні суші-кіоски: до свіжоприготованого рису додавався рисовий оцет і сіль, і залишалася на кілька хвилин. Потім скачана кулька рису накривалася тонкою скибочкою тільки що спійманої риби. Так з'явився перший вид суші - нігірі (в перекладі з японської - "жменя"). А самі суші перетворилися з тривалого процесу консервування риби в фастфуд.

Суші та піца постійно розвиваються. Суші-кухарі smaki-maki.com (сушисти) ввели нові інгредієнти, способи приготування та подачі. Традиційні нігірі як і раніше подаються, але в останні роки стали популярні нарізані роли, загорнуті у водорості або соєвий папір, креативні добавки, такі як вершковий сир, гострий майонез, а також роли, смажені у фритюрі. Навіть вегетаріанці можуть насолодитися сучасними овочевими суші-ролами а піцею без м'яса.

Смачного!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь