Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що подарувати жінці на 50 років

Вибираючи незвичайний подарунок для жінки на 50 років, пам'ятайте - головний ейджист (той, хто утискає за віковою ознакою) тимчасово влаштувався в голові іменинниці. І в цей помірно святковий день народження він абсолютно безжалісний. Надзавдання вашого подарунка - зробити так, щоб він замовк

Півстоліття - це така дата, яка гарантовано «виводить із зони комфорту», незалежно від статі. З кар'єрою до цього часу все зрозуміло, виховання дітей - теж часто завершена тема, начебто потрібно шукати нові смисли і заняття, але не запізно шукати себе?

Хороша новина в тому, що ні. Багато жінок в п'ятдесят раптом виявляють життєвий ресурс, на який в юності не могли розраховувати. Тільки б вискочити з колії безрадісних думок, в яку напевно направляє обстановка навколо ювілею. Подарунок, обрати який можна на странице https://darunok.ua/catalog/podarki_na_yubiley,  може в цьому допомогти.

Для будинку

Багато сил і часу належить на організацію побуту, і начебто в будинку жінки до 50 років все влаштовано як подобається. Але ж ні - завжди можна щось поліпшити.

Що рекомендуємо подарувати

Ноутбук. З віком у багатьох випаровується бажання витрачати гроші на своєчасне оновлення техніки. Люди роками терплять очевидно «Не тягнуть» комп'ютери, і перервати ці муки слід ззовні. Звичайно, ноутбук треба вибирати такий, щоб він ще кілька років не ставав причиною страждань.

Якщо ж ювілярка взагалі уникала комп'ютерів, то в 50 пора переглядати своє ставлення до них. Як мінімум, веб-камери в ноутбуках дозволяють побачити родичів і друзів, з якими все складніше перетнутися в реальному житті.

Посудомийна машина. Прикро витрачати час на рутинні справи. А вже миття посуду точно встигло опостилет за півстоліття. Посудомийна машина - одне з тих пристроїв, які безумовно дарують нам нову ступінь свободи. Мінус такого подарунка в тому, що раптом його не подарована. Модель ще можна вибрати самостійно. Але навіть якщо ви точно уявляєте, де саме встане і як буде підключена машинка, то іменинницю не слід ставити перед фактом - нехай буде морально готова до змін на кухні.

Для краси

Іменинниці потрібен час, щоб прийняти себе в віці «за 50». Особливо складно буває примиритися зі змінами в зовнішності. Але є і переваги: наприклад, можна почати носити деякі витончені речі, які на юних леді виглядають претензійно.

Що рекомендуємо подарувати

Наручний годинник. Пам'ятайте, що годинник для жінки - один з багатьох аксесуарів, при їх виборі доведеться враховувати стилістичні переваги ювілярки аж до манери фарбуватися. Так що подарунок підходить для тих, хто добре знає іменинницю.

З нагоди ювілею на годинник можна нанести ще й гравірування.

Брошка. До 50 років жінкам доводиться переглядати колекцію прикрас і відмовлятися від частини з них. Але брошка - одна з тих речей, яка прекрасна у всі пори. Її можна носити декількома способами, вона чудово вплітається в складні стилістичні комбінації, надає всьому жіночому образу якийсь аристократичний флер. Зрозуміло, з нагоди ювілею доведеться розщедритися на брошку ювелірну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь