Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

LPG-масаж: показання

Боротьба з горезвісною апельсиновою кіркою, зайвими складками на тілі і зморшками - одна з турбот сучасної жінки. З цією метою була розроблена ефективна методика LPG-масажу, яка поєднується в собі одночасне механічний та вакуумний вплив на шкіру, завдяки чому відбувається моделювання контурів, лімфодренаж і повернення природної гладкості епідермісу.

Що являє собою LPG-масаж

LPG-масаж - процедура впливу на шкіру спеціальним комп'ютеризованим апаратом, маніпула якого складається з декількох масажних роликів. Рухаючись в різних напрямках, вони формують зі шкіри складку за допомогою вакууму і одночасно впливають на неї механічним способом, завдяки чому ефективність даної процедури підвищується в кілька разів.

За допомогою заздалегідь заданих програм апарат для такого масажу самостійно встановлює необхідну інтенсивність впливу на епідерміс, в залежності від його стану, кількості підшкірного жиру і необхідних цілей. Для позбавлення від целюліту інтенсивність може бути високою, а для профілактики апарат може надавати м'яку розслаблюючу дію. Детальніше - на сайті https://lpg-massage.com.ua/lpg-massage-kiev.

Переваги LPG-масажу

LPG-масаж не дарма завойовує все більше прихильників як серед представниць прекрасної статі, так і серед чоловіків. Ця ефективна процедура має цілу низку переваг:

  1. Висока ефективність в боротьбі з косметичними недугами: целюлітом, нечіткими контурами обличчя і тіла, в'ялістю шкіри, жировими відкладеннями на тілі, зморшками, розтяжками і ін. Все це виникає через порушення мікроциркуляції крові в результаті стиснення судин і капілярів. Завдяки глибокому впливу LPG-масажера на епідерміс і знаходиться під шкірою жир поліпшується кровотік в проблемних зонах і, як наслідок, відновлюється здорова еластичність шкіри.
  2. Поліпшення циркуляції лімфи, що є головним постачальником всіх органів і тканин в організмі людини. Саме по лімфатичної системі передаються всі поживні речовини, в тому числі і необхідні для хорошого стану шкіри. Завдяки цьому поліпшується не тільки зовнішній вигляд, але і загальний стан організму.
  3. Дренуючий ефект. І через масажу поліпшуються обмінні процеси не тільки в підшкірному шарі, але і у всьому організмі, усуваються затискачі, що є причиною скупчення зайвої рідини в тілі, яка проявляє себе у вигляді набряків. Уже через кілька сеансів LPG-масажу помітно проявляються обриси контуру обличчя і фігури саме за рахунок «прогону» наявної зайвої рідини в тканинах.
  4. Стимулювання вироблення організмом волокон еластину і колагену, що стає можливим після поліпшення обмінних процесів в організмі. Таким чином, процес оздоровлення запускається зсередини, що робить процедуру LPG-масажу більш ефективною в порівнянні з іншими косметичними техніками.
  5. Прискорення регенерації тканей. Lpg-масаж не дарма рекомендується в якості відновного кошти після опіків або для усунення рубців. Завдяки поліпшенню циркуляції крові травмовані тканини швидше відновлюються, стають еластичнішою і м'якше, зникає свербіж.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь