Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ТОП-3 головні теми року у сфері держзакупівель

Академія SmartTender повертається в офлайн! 23 жовтня 2020 року о 9:30 розпочнеться її черговий семінар за участю 5 досвідчених експертів у сфері закупівель Prozorro.

Про що говоритимемо на семінарі

Семінар розрахований на постачальників публічних закупівель та буде присвячений найбільш актуальним темам 2020 року:

  1. За які порушення штрафують аудитори? Аналіз моніторингів ДАСУ.
  2. Використання аналізу практики рішень АМКУ для перемоги в закупівлях.
  3. Як успішно продавати свої товари в Прозоро Маркет?

У перервах слухачі матимуть можливість перепочити, а в кінці семінару — повноцінно поспілкуватися та обмінятися досвідом участі у публічних закупівлях з іншими слухачами.

Деталі участі в семінарі

Семінар відбудеться за адресою: вул. М. Бажана, 14а, 4-й поверх, лекторій №408. Заради забезпечення техніки безпеки у заході можуть взяти участь лише 10 людей. Завдяки цьому кожен слухач матиме можливість поставити всі питання, що його цікавлять, та отримати розгорнуті відповіді.

Для того, щоб потрапити на семінар, необхідно зареєструватися. Детальна інформація про розклад та вартість участі в семінарі, а також посилання на сторінку реєстрації доступні у розділі новин на майданчику SmartTender.biz.

Чому важливо відвідати семінар

Найкращий спосіб навчитися брати участь у державних тендерах України — це отримувати теоретичні та практичні знання від експертів цієї галузі, спілкуватися з досвідченими колегами та аналізувати чужі помилки чи історії успіху.

Семінар Академії SmartTender дає можливість скористатися всіма цими інструментами за короткий проміжок часу. Захід триватиме 6 годин, і завдяки невеликій кількості учасників дозволить кожному отримати відповіді на всі актуальні питання.

Які можливості відкриває участь у держзакупівлях для підприємців

Представники бізнесу, які стають учасниками публічних тендерів, отримують наступні бонуси:

  1.  цікаві замовлення від великих замовників (початкова вартість окремих тендерів сягає декількох мільярдів гривень);
  2.  прозорі та чесні умови договору поставки, які обговорюються та фіксуються із самого початку;
  3.  своєчасну оплату, що гарантується державою (в окремих випадках можна скористатися послугою факторинга, щоб отримати оплату за поставку протягом 2-3 днів);
  4.  зростання репутації підприємця серед потенційних клієнтів;
  5.  можливість продавати свою продукцію за будь-яких умов — держава постійно потребує товарів широкого вжитку, виконання робіт чи послуг.

Отож, долучайтеся до офлайн-семінару Академії SmartTender, ставайте успішними постачальниками та розширюйте свій ринок збуту!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь