Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночий пуховик на зиму? Поради від Лебутік

Жіночі пуховики зовсім недавно вважалися спортивним одягом для екстремального відпочинку. Але вони так полюбилися представницям прекрасної статі, що залишилися навіть для повсякденного використання. Стильні і модні женские пуховики поєднують в собі кращі якості всіх варіантів верхнього одягу - вони не промокають, легкі, зручні і теплі.

Верхній одяг для жінок класифікується за двома ознаками. За складом внутрішнього наповнення і тканини для пошиття верху, а також за специфікою крою. В якості наповнювача виробники найчастіше використовують:

  1. Бавовняне волокно;
  2. Натуральний пух;
  3. Синтетичні наповнювачі;
  4. Вовняні волокна.

Як визначитися з простібкою пуховика?

Якісна простібка тканини дозволяє надійно зафіксувати та рівномірно розподілити внутрішній наповнювач в різних зонах одягу. У практиці виробників використовується кілька способів - вертикальна, діагональна, горизонтальна і квадратна простібка. Якщо відстань між точками перевищує 20 см, утеплювач може збиватися в єдиній ділянці, а інші залишаються без обігріву.

В області швів втрати тепла різко підвищуються, тому надмірно часта простібка може впливати на якість теплоізоляції та обігріву. Вдало підібраний тип простібки допоможе скорегувати фігуру. Наприклад, діагональні смуги підкреслюють фігуру, вертикальні - роблять силует стрункішим.

Як вибрати правильний розмір пуховика?

У момент здійснення покупки необхідно чітко пам'ятати, що верхній одяг завжди одягається поверх сукні, светра або інших об'ємних зимових речей. Рекомендується попередньо заміряти свої параметри фігури вже в зимовому одязі та вибирати пуховик за вказаними параметрами.

Люди, які ведуть активний спосіб життя віддають перевагу моделям вільного крою. Незалежно від смаків та вподобань, зимові речі необхідно купувати в тому розмірі, який не стане обтягувати тіло та обмежувати рухи. Зверніть увагу на довжину рукава, щоб рукавчик повністю прикривав руки в холодні зимові дні.

Вибираємо пуховик під свою фігуру

Компактні та стрункі жінки стильно виглядають в укорочених моделях, які візуально подовжують ноги та витягують силует по вертикалі. Добре виглядають подовжені варіанти з високою лінією талії.

Оптимальним вибором для дівчат з пишними формами та широкими стегнами стануть розкльошені моделі вільного крою. Фігурна лінія талії здатна відвернути увагу від широких стегон і зробити акцент на талії. Наявність гумки в конкретній зоні допоможе зробити цю ділянку більш помітною. Вертикальні деталі яскравих відтінків в бічній зоні зроблять силует стрункішим і витонченим.

Жінкам з великими грудьми не варто віддавати перевагу моделі з великим коміром і капюшоном. Такі деталі роблять верхню частину тіла дуже великою і масивною. В такому випадку бажано вибирати лаконічні та вишукані варіанти без помітних деталей і спеціальних додаткових прикрас.

Як вдало придбати пуховик з натуральним хутром?

Хутряні декоративні деталі завжди перетворюють звичайний зимовий пуховик в ефектну і стильну модель. Але купувати такі варіанти верхнього одягу варто тільки тим дівчатам, які не мають алергічних реакцій на натуральне хутро.

Перед покупкою важливо знати, що пуховики з натуральним хутром брудняться і втрачають свій зовнішній вигляд, як і звичайні варіанти, тому потребують регулярного чищення та прання. Хутряна обробка не переносить прання, обробку гарячою парою та агресивними миючими засобами, тому є ризик втрати ворсу.

Бажано надавати перевагу моделі, в якій хутро можна зняти перед пранням. Хутряні деталі можуть бути присутніми тільки по лінії капюшона, на комірі, по лінії кишень, по подолу рукава або самого пуховика. Натуральне хутро завжди привертає увагу, тому варто віддавати перевагу таким варіантам обробки, які будуть акцентувати увагу на вибраних зонах фігури або зовнішності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь