Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Розкрутка англомовного сайту

Тенденції SEO-просування в 2020 році

Чи намагаєтеся тримати руку на пульсі SEO? Це правильно, тому що кожен рік пошуковики оновлюють свої алгоритми, змушуючи змінювати стратегії просування. За ними потрібно встигати. Компанія Sem Empire пропонує просування сайтів в Україні з 2013 року, за цей час вона встигла завоювати позитивну репутацію серед постійних замовників і прокачати параметри безлічі сайтів (починаючи від зростання трафіку і закінчуючи виведенням в ТОП лідерів ринку).

Саме тому ми вирішили поспілкуватися з її експертами і підготувати короткий огляд тенденцій SEO-просування, які актуальні в 2020 році. Замовити просування англомовного сайту ви можете у спеціалістів Sem Empire, перейшовши за посиланням.

Оптимізація сайту під мобільні пристрої

Це не новий тренд в контексті SEO-просування, але в 2020 році він все також залишається актуальним. Це пов'язано з тим, що потік пошукового трафіку сильно змістився в бік запитів з мобільних пристроїв.

Якщо у вашого ресурсу все ще немає мобільної версії, однозначно рекомендуємо зайнятися її розробкою. Далі можна починати працювати з десктопами, щоб уникнути проблем із завантаженням сайту.

Алгоритм BERT від Google

Алгоритм був запущений в кінці 2019 року, тому весь 2020 фахівці з SEO-просуванню займаються його вивченням. На даний момент він адаптований тільки для англомовної аудиторії (близько 15% запитів в США), але в перспективі планується робота і з іншими мовними групами. Незв'язні запити і окремі слова більше не актуальні. Тепер хорошим контентом буде вважатися тільки той, який повністю відповідає очікуванню користувачів.

У 2020 році підбирачі ключових слів і інші аналогічні інструменти втрачають свою популярність. Google щорічно працює над підвищенням стандартів якості, пов'язаних з пошуковим просуванням, тобто орієнтація йде не на роботів, а на призначений для користувача інтернет. Зміни відбуватимуться поступово, але вже в 2020 році ми рекомендуємо починати вивчати нові матеріали по цій темі. Зайвим точно не убуде.

Оптимізація під голосовий пошук і AMP

За статистикою, більше половини жителів США активно користуються голосовим пошуком. Це означає, що тенденція оптимізації під голосовий пошук в найближчі пару років дійде і до нас.

Що стосується AMP, це швидко завантажуються мобільні сторінки, що прискорюють роботу з текстовими документами, відео та пошуковими системами. Наявність AMP-сторінки в 2020 році теж є одним з важливих показників успішного ранжирування сайту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь