Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги Apple Watch Series 6

Смартгодинники стали не просто модним аксесуаром, але і повноцінним функціональним гаджетом. Apple Watch Series 6 - довгоочікувана новинка від всесвітньо відомої компанії.

Інноваційні технології, фірмовий дизайн і безліч можливостей доступні в одному пристрої, який радимо придбати, перейшовши за цим посиланням https://stylus.ua/watch-1518/pokolenie:apple-watch-series-6/ вже зараз.

Здоров'я важливіше за все

Завдяки смартгодинникам шостого покоління від Apple займатися спортом і стежити за здоров'ям стало набагато простіше.

Пристрій оснащений датчиком рівня кисню в крові. У спеціальному додатку можна відстежувати результати. Також, можна стежити за пульсом, і в разі потреби вжити заходів.

В смартгодинниках також є додаток "Сон", який дозволить відстежувати загальну тривалість вашого відпочинку.

Для дівчат є спеціальний трекер для відстеження менструацій. У разі, якщо додаток зафіксує відхилення від норми, прийде сповіщення.

Таким чином, можна відстежити ваші показники, і зробити висновки про необхідність змінити спосіб життя або навіть звернутися до лікаря.

Варто зазначити, що смартгодинники apple watch se також є хорошим варіантом.

Додатки для спорту

У нових смартгодинниках можна відстежувати різні види активності: фітнес, танці, йога та багато іншого. Пристрій відмінно захищено від води, тому його можна використовувати навіть під час плавання.

Висотомір дозволить дізнатися, скільки метрів ви пройшли у висоту. Поки ви підіймаєтеся по сходах або горах, пристрій це відстежує.

Задавайте собі за мету в додатку, щоб завжди бути в формі. Але набагато цікавіше, коли з'являється змагальний характер.

Об'єднуйтеся з друзями в додатку "Активності", і змагайтеся в показниках за підсумками дня.

Дизайн, що підкреслює індивідуальність

Корпус Apple Watch Series 6 зроблений з алюмінію, який пройшов переробку. Таким чином компанія дбає про навколишнє середовище. Виходячи з цих же міркувань компанія більше не комплектує годинник мережним адаптером.

Пристрій доступний в семи кольорах: синій, золото, червоний, графіт, сірий, чорний, сріблястий.

Смартгодинник шостого покоління від Apple носяться не тільки з ремінцем на застібці. Тепер є монобраслет. Це може бути аксесуар з еластомеру або плетений браслет. Таке незвичайне рішення дозволяє швидко надягати та знімати годинник.

У нові пристрої додали безліч циферблатів. Міняйте оформлення гаджета хоч кожен день за настроєм.

Додатки для комунікацій

Смартгодинник відмінно синхронізуються з іншими пристроями від Apple, в тому числі з iPhone. Всі повідомлення, які приходять на смартфон, автоматично відображаються в годиннику.

Ви можете відповідати на дзвінки та СМС прямо з годинника. Забули смартфон вдома? Не проблема! У вас же є Apple Watch 6 Series.

Пристрій оснащений чіпом для безконтактної оплати. Не потрібно носити гаманець з собою, всі ваші банківські карти синхронізовані з Apple Pay.

Багато корисного в одному пристрої

Всім перерахованим вище функціонал Apple Watch 6 Series не обмежується.

З цим пристроєм у вас буде доступ до музики, карт і навіть до голосового помічника Siri.

Пристрій турбується про вашу безпеку, і якщо буде зафіксовано падіння, то ви швидко зможете зв'язатися з екстреними службами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь