Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати про помпи для бутильованої води

Помпи для бутильованої води застосовуються для розливу води з 19-літрових бутлів. Помпа працює за принципом механічного насоса, надівається на шийку бутля після повного зняття пробки і потім фіксується спеціальним кільцем.

Воду подає порційно при кожному натисканні на верхню частину помпи. Працює за принципом механічного насоса. Вимагає мінімум зусиль при використанні. Легко збирається та розбирається, незамінна на кухні. При користуванні даним видом обладнання вода буде кімнатної температури.

Помпа для бутильованої води

Скільки разів ми потрапляли в такі ситуації - переїзд в нову квартиру або офіс, де ще не встановлена фільтр-система або кулер, приїзд на дачу без доступу до питної води, тривалі автомобільні поїздки і переїзди. У магазині за посиланням нижче ми пропонуємо різні помпи для води по відмінною ціною.

Пити хочеться щодня, а от купувати питну воду в маленькій тарі дуже не зручно і досить затратно. Набагато простіше придбати 19 літровий бутель і помпу для розливу води. Це зручно, дешево, дуже просто в експлуатації.

Як користуватися помпою для води

Помпа для воды влаштована дивно просто - довга розбірна трубка для подачі води, корпус самої помпи і носик для роздачі чистої води. У комплекті з помпою поставляється йоржик для періодичної чистки вироби.

За принципом дії на ринку представлено три види помп: механічні, що зводяться в дію вашою рукою, електричні, що вимагають постійного підключення до електричної мережі, акумуляторні, що вимагають підзарядки або заміни батарей.

Механічні помпи менш зручні в експлуатації, зате дешевші і найнадійніші, так як в їх конструкції абсолютно нічому ламатися.

Електричні помпи дуже зручні, ними може користуватися навіть маленька дитина, але вимагають зарядки або батарейок. Безсумнівно, помпа будь-якої конструкції значно полегшить вам життя.

Як встановити помпу для води на пляшку

Промийте патрубки помпи під струменем холодної водопровідної води. Відкрийте бутель, для цього спочатку видаліть целофанову захисну плівку з горлечка пляшки, потім зніміть пластикову пробку. На цьому етапі головне акуратність - не чіпайте горловину пляшки руками і іншими предметами, щоб уникнути попадання мікробів.

Встановіть помпу на бутиль і зафіксуйте. Якщо на носику помпи надітий блокуючий ковпачок, зніміть його. Для подачі води з бутля натисніть на помпу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь