Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ефективність реклами на прапорцях

Прапорці рекламні

На будь-яких заходах, які мають на увазі велике скупчення людей і виконують PR-функцію, використовуються як важливий і необхідний атрибут рекламні прапорці. Вони створюють необхідну святкову атмосферу, при цьому привертають до себе увагу. Найчастіше на таких прапорцях розміщується логотип компанії, яка виступає організатором заходу, будь то промо-акція, виставка, презентація або що-небудь інше.

Випуск прапорців на замовлення

Важливо розуміти, що подібний поліграфічний виріб - це чудова і максимально ефективно працююча пересувна реклама, адже люди будуть буквально розгулювати з нею в руках і тим самим викликати інтерес у навколишніх! Крім того, психологічний фактор теж має своє значення: у людей створюється відчуття причетності до подій і формується бажання придбати товар або скористатися послугою, а потім поділитися цим досвідом з іншими.

У нашій компанії https://dmprint.com.ua/flagi-i-flazhki можливо термінове виготовлення прапорців найрізноманітніших розмірів (починаючи від стандартних і закінчуючи великими або маленькими) і форматів - двосторонніх, односторонніх, з наскрізною печаткою. Працюємо професійно, швидко і з гарантією бездоганної якості продукції!

Паперові прапорці на паличці - незамінна річ при проведенні виставок і промо-акцій, це доступний і досить ефективний рекламний інструмент.

Прапорці, пакети з логотипом є вкрай ненав'язливим різновидом реклами, але в той же час можуть нести великий обсяг необхідної інформації. На них традиційно розміщують логотип організації, а також різну інформацію про акції та знижки. Вони є чудовою можливістю заявити про себе на будь-якому заході.

Даний сувенір допомагає створити потрібний імідж компанії, тому необхідно приділити достатньо багато уваги створенню його дизайну. Звернувшись в нашу друкарню, ви отримаєте консультацію наших дизайнерів, які допоможуть доопрацювати існуючий варіант або створять індивідуальний макет з нуля. У нас ви зможете роздрукувати будь-яку паперову продукцію за найбільш вигідними цінами.

Наша друкарня володіє всім необхідним обладнанням для виробництва будь-яких обсягів тиражів паперових прапорців. Професійний підхід і значний досвід у виготовленні друкованих матеріалів допомагають нам гарантувати високу якість отриманих у нас результатів. Наші художники і дизайнери гарантують нестандартний підхід, який допоможе зробити ваші прапорці ексклюзивними.

Робота над макетом являє собою складний процес, в якому зустрічається безліч тонкощів. Саме з цієї причини професійний підхід до виробництва прапорців дуже важливий для компанії, яка активно прагне мати свій фірмовий стиль.

Застосувавши особливі дизайнерські елементи, розставивши всі потрібні акценти, можна дійсно виділитися серед загальної маси конкурентів. Такий рекламний прапорець не тільки помітять, але і принесуть додому. Особливо продуктивні вони для просування товарів або послуг для дітей.

Dmprint - це:

  1. Розробка унікального дизайну від наших досвідчених фахівців;
  2. Використання яскравих фарб і високу якість матеріалів;
  3. Відсутність вимог до оформлення численної документації для замовлення;
  4. Можливість встановити власні терміни друку паперових прапорців;
  5. Готівковий і безготівковий розрахунок;
  6. Облік всіх побажань при розробці оформлення.

Хочете заявити про себе голосно, виглядати гідно і не витратити на це багато грошей і часу? Тоді ідея прапорця з паперу придумана для вас!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь