Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Упаковка "Bag in box" Бег ін бокс

  1. Хочете заощадити на упаковці продуктів харчування, косметики, автомобільної хімії?
  2. Думаєте, як забезпечити герметичність тари і тривале збереження продукції без консервантів?
  3. Шукаєте надійну компанію-виробника індивідуальної тари в Україні?
  4. Замовляйте упаковку bag in box в нашій компанії прямо зараз!

Наша компанія спеціалізується на виготовленні пакувальної продукції різних типів, для різних сфер застосування. У виробництві ми застосовуємо тільки високоякісні і сертифіковані матеріали і комплектуючі, тому гарантуємо відповідність готової упаковки експлуатаційним вимогам і санітарним нормам.

Ми намагаємося мінімізувати витрати наших замовників на виготовлення упаковки, підбираючи оптимальну конструкцію, комплектацію та тираж коробки bag in box для кожного конкретного продукту.

Що таке упаковка бег ін бокс

Це комплект індивідуальної тари, що включає в себе пакет з високоміцного поліетилену, який потім поміщається в картонну коробку, пластиковий ящик, металеву бочку або одному ємність. Пакет виготовляється з багатошарової високобарьерних плівки різної щільності, може бути прозорим або металізованим. Обсяг такої тари варіюється від 1 до 1000 літрів, що дозволяє істотно розширити сферу застосування такої упаковки. Заповнення тари здійснюється через горловину, яка упаюється в пакет і комплектується пробкою або краником із пластику.

Основні властивості упаковки баг ін бокс:

  1. Висока міцність поліетилену. Залежно від обсягу тари підбирається потрібна щільність плівки, яка забезпечує міцність пакета при транспортуванні і переміщенні.
  2. Герметичність. Завдяки такій властивості, харчові продукти довго зберігаються, навіть без змісту консервантів, тому що плівка не пропускає кисень.
  3. Економічність. Одне з найбільш значущих переваг упаковки такого типу, яке дозволяє знизити собівартість тари і зменшити витрати на перевезення.

Сфера застосування індивідуальної тари бег ін бокс:

  1. виробництво харчових продуктів, безалкогольних та алкогольних напоїв;
  2. хімічна промисловість;
  3. нафтопереробна промисловість;
  4. сільське господарство та багато інших

Як замовити упаковку bag in box

Для того, щоб зробити замовлення на якісну і економічну упаковку, зателефонуйте нам за контактними телефонами і отримаєте консультацію кваліфікованого фахівця! Якщо у вас є готове технічне завдання, ми зможемо зробити розрахунок і запропонувати оптимальний тираж. Якщо ж конструкція ще не опрацьована, наш технолог зможе розробити її для вас - з урахуванням виду і призначення продукту, місткості тари, вимог до екологічності, міцності, герметичності.

Переваги упаковки Bag-in-Box:

  1. тривалий термін зберігання і використання продукту, збереження стерильності та поживних властивостей, чистота використання продукту завдяки системі мішок-краник;
  2. практичність в транспортуванні і зберіганні (завдяки унікальним характеристикам міцності, легкості, високим бар'єрним властивостям, здатності витримувати великий тиск);
  3. нижчі транспортні витрати в порівнянні з склотарою, алюмінієвими банками, відрами, бочками;
    відсутність руху з поворотною тарою;
  4. економічність пакета, тобто ніж великі обсяги розливаються в таку упаковку, тим дешевше обходиться сама упаковка в перерахунку її вартості на одиницю готової продукції.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь