Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лічильники тепла в Україні - відмінна економія на комунальних платежах

Зараз неможливо знайти житло без вимірювальних приладів. Переважно це лічильники обліку:

  1. електроенергії;
  2. газу;
  3. води.

Величезне число власників квартир вважають, що саме завдяки наявності приладів обліку існує реальна економія грошей при оплаті квитанцій за комунальні послуги. Це дуже актуальне питання в сучасному світі.

Квартирні лічильники тепла дають їх власникам виконувати такі функції:

  1. вимірювати теплову енергію;
  2. дозволяють вести облік;
  3. здійснювати контроль.

На жаль, встановлюють їх досить рідко. Принцип роботи абсолютно не відрізняється від водомірів. Завдяки встановленню такого приладу можна оплачувати фактичне показання, а не розрахункове значення.

Тепловий лічильник являє собою невеликий прилад, який має такі переваги, як:

  1. простий монтаж;
  2. легкість в обслуговуванні;
  3. можливість установки в будь-якому зручному місці;
  4. компактність.

Витрати на придбання та установку індивідуального лічильника тепла в квартиру окупаються в найкоротший термін. Модернізовані різновиди приладів обліку мають властивість зберігати інформацію протягом декількох років. Замовити монтаж лічильників тепла можна за посиланням.

Лічильник тепла в Києві, особливості установки

Важливими складовими лічильника теплової енергії є:

  1. вимірювач;
  2. датчик контролю температур;
  3. Теплообчислювач (необхідний для підрахунку і зберігання вимірів).

Індивідуальний лічильник тепла на квартиру встановлюють лише при наявності опалення горизонтального типу. При цьому кожна квартира має окремий вхід. Нові будинки проектують з такою розводкою опалення. Новобудови в Києві здають з уже встановленими квартирними теплолічильниками.

У давніх спорудах поширена вертикальна система опалення. У даній ситуації можна встановити лічильник тепла на будинок. Застосування розподільників тепла для кожної батареї є нераціональним. Даний прилад працює з похибками і має багато мінусів.

Лічильники на тепло, їх різновиди

До основних різновидів даних приладів відносять:

  1. механічної дії;
  2. ультразвукові;
  3. електромагнітного принципу роботи.

Теплові лічильники в квартирі механічної дії є найбільш елементарними і дешевими пристроями. Їх вважають досить вигідними. Незважаючи на це, потрібно витратитися ще на фільтри. Недолік даного різновиду - підвищена чутливість до якості теплоносія. Фільтр швидко засмічується накипом і частинками іржі.

Ультразвуковий лічильник тепла для квартири має високу надійність і граничну вимірювальну точність. Незважаючи на широкий ряд моделей, принцип дії у всіх однаковий. На трубі встановлюють випромінювач і приймач ультразвукових сигналів. Різниця в часі між випромінюванням і отриманням сигналу безпосередньо залежить від швидкості руху теплоносія. Споживання теплоносія визначається після вимірювання часу. Також ультразвукові пристрої здатні регулювати подачу теплоносія.

Електромагнітні лічильники тепла в Україні монтують на різних опалювальних системах. Ціна на них досить висока. З їх допомогою можна дізнатися значення спожитого тепла не тільки в квартирах, але і в будинках в цілому. Також електромагнітний прилад має розширені функціональні можливості, такі як:

  1. розрахунок спожитого тепла;
  2. визначення температурного витрати.

Всі вимірювання проводяться автоматично і виводяться на екран. На сайті https://poverka.org.ua/montazh-lichylnykiv-tepla/ ви зможете купити підходящі лічильники тепла в Україні, а вартість вас приємно здивує. Також ми надамо безкоштовну консультацію і допоможемо підібрати варіант, враховуючи всі запити.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь