Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги доставки б/в автомобіля зі США

Всіх автолюбителів умовно можна розділити на три групи: одні віддають перевагу новим "бюджетникам", другі вважають за краще "битки" з США, треті принципово купують тільки вже "побігавші" авто з Європи. Автобізнес дізнався, як одній компанії вдалося зібрати в одному місці і примирити любителів авто з Європи і США.

Між представниками останніх двох груп існують певні розбіжності, але в цілому їх об'єднує одне - бажання купити якісне авто за розумні гроші. Новими авто таких людей зацікавити досить складно. Відносно доступні "бюджетники", за матеріалами 057.ua, в більшості своїй будуть поступатися за рівнем комфорту і оснащення своїм б/в конкурентам з-за кордону. До того ж на українському ринку деякі марки і моделі і зовсім не представлені. У той час як ринки Європи і США можуть здивувати своєю різноманітністю навіть самих розпещених автомобілістів.

США чи Європа?

У компанії розповіли, що раніше їх основним напрямком були автомобілі з США. Однак в цьому році компанія пішла по шляху розширення бази пропозицій для задоволення запитів клієнтів.

Особистий досвід роботи керівника з автомобільним ринком США становить 15 років. Також в певній мірі займалися і автомобілями з Європи, але раніше це не було повноцінним сервісом.

На повноцінне впровадження послуги пішло близько півроку, весь цей час проходили тестові покупки, привози, завдяки яким вдалося повністю налагодити процес.

Автомобільні ринки Європи і США насправді не конфліктують, вони більше доповнюють один одного. Тепер, охоплюючи два цих напрямки, ми можемо задовольнити запит практично кожного, хто задумався про покупку уживаного авто за межами Білорусі.

Нашим потенційним клієнтам більше не потрібно самостійно визначатися, шукати авто з Європи або США.

Ми намагаємося сфокусувати наших клієнтів на їх бажаннях і можливостях, відводячи від вибору самого аукціону. Чому саме так?

З точки зору процесу підбору авто ми постійно стикаємося з помилками, стереотипами і міфами щодо кожного з напрямків. Ось вам кілька прикладів.

Хтось уявляє, що з США привозять "кашу" і відверто небезпечні авто. Хоча насправді вся суть в експертність і ідеології підбору.

Різниця ринків полягає не тільки в марках, моделях, комплектаціях, але і в цінах. Наприклад, купити авто з США можна маючи на руках від 8500 доларів. За ці гроші можна розраховувати на такі авто, як VW Jetta, Chevrolet Cruze, Fiat 500L і Honda Fit, з урахуванням всіх витрат, під ключ.

Якщо з аналогічним бюджетом ви захочете авто з Європи, то в цю цінову категорію (близько 8000-8500), як правило, потрапляють тільки малолітражки A- класу з об'ємом мотора близько літра.

У той же час, якщо розглядати в даний бюджет варіанти з США без урахування ремонту, з'являється ще кілька цікавих моделей, причому це вже будуть автомобілі D-класу. Такі як Ford Fusion, Chevrolet Malibu або Buick Encore після рестайлінгу.

Автомобіль, придбаний на аукціоні в США, проводить в дорозі близько півтора-двох місяців, за цей час можна назбирати гроші на ремонт. Європейські авто приїжджають до клієнта вже через півтора-два тижні.

Періодично бувають випадки, коли клієнт цілеспрямовано приходить за автомобілем з Європи, а в підсумку зупиняється на авто з США або навпаки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь