Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти "свій" салон краси в Кривому Розі?

Як же важко буває знайти «свій» салон краси, де тебе розуміли б тебе з півслова. Найчастіше дівчата проходять через безліч проб і помилок, довіряючи відгуками в інтернеті або радам подруг. Безперечно, рекомендації мають місце бути, але якщо вашу подругу все влаштовує, то не факт, що вам буде все подобатися.

Як же вибрати кращий салон, де вам буде приємно перебувати, а майстри зможуть виконати будь-які ваші мрії? Розповімо сьогодні в нашій статті.

Як знайти хороший салон краси? Не все так просто

Салон краси https://nikabeauty.kr.ua/ в XXI столітті - не просто перукарня, де можна підстригтися. Тепер для дівчат це б'юті-місце стало другим домом, в якому вони можуть розслабитися, провести час в приємній атмосфері, поспілкуватися і відчути себе найкрасивішою на планеті.

Вам повинно бути легко і комфортно в цьому місці, тільки тоді результат обрадує вас. Тому, якщо вам незатишно, майстри непривітні, а якість не влаштовує, то точно варто пошукати такий салон, в якому ви відчуєте себе щасливою.

Як вибрати кращий?

Ось перед вами постало завдання вибрати салон краси. Вона не з простих, адже зараз на кожному кроці можна зустріти б'юті-зону на будь-який смак і гаманець. Є кілька критеріїв, які зможуть полегшити пошуки і знайти те саме місце.

Профілі в Instagram

У цій диво-соцмережі можна знайти буквально все. І салони краси в першу чергу. Вбиваєте в пошуковому рядку «салон краси» + місто, який потрібен і переглядаєте профілі. Повірте, хороші салони дорожать своїм обличчям і репутацією, тому намагаються зробити профілі максимально інформативними і красивими.

Дивіться портфоліо, читайте коментарі, переглядайте stories. Можете написати в Директ і подивитися як адміністратори спілкуються з клієнтами. Виходячи з усіх факторів, можна скласти приблизне уявлення і записатися до майстра.

Відгуки подруг і близьких людей

Мама, сестра, подруга, колега - всі вони хоча б іноді відвідують салон краси, щоб підстригтися, зробити укладку або манікюр. Розпитайте їх про те, які процедури, фарбування і стрижки вони робили в своєму салоні, сподобалося чи не сподобалося їм, в чому сильні сторони майстрів цього місця. Зазвичай дівчата завжди діляться чесними відгуками і радять улюбленого майстра.

Важливо! Запитуючи думку подруг або родичок не забувайте, що тип і стан волосся у всіх різні. Буває так, що майстри з одним завданням справляються чудово, а в інший зазнають невдачі. Тому заздалегідь поспілкуйтеся з адміністратором або майстром персонально по вашого запитання.

Проба пера

Радимо перший раз записатися на стрижку кінчиків, укладку, уходовую або іншу просту процедуру. Так без будь-якого ризику ви зможете відчути руку майстра, познайомитися з ним ближче, розповісти про свій досвід фарбувань, що подобається саме вам, якого результату хочеться домогтися.

Майстер, в свою чергу, зможе познайомитися з твоїм волоссям, зрозуміти їх структуру, ступінь пошкодження, і в подальшому правильно підбере потрібні кошти для фарбування або догляду.

Засоби, на яких працюють майстри в салонах

Дуже важливий пункт, на який варто звернути увагу! Зазвичай дівчата не дивляться, ніж їх фарбує майстер, повністю йому довіряючи. І дарма, адже недбайливих салонів дуже багато. Попросіть у майстра або адміністратора показати вам продукти, на яких працює б'юті-місце. Тим, кому нема чого приховувати, з радістю покажуть вам свої кошти і в фарбах опишуть їх.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь