Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги світлодіодних вуличних екранів

Світлодіодні екрани все частіше зустрічаються на вулицях міст. Для спортивних змагань та масових заходів вони вже давно стали звичайною справою. Під час концертів, спортивних турнірів і матчів LED екран використовується зазвичай в якості фону. Гнучкі екрани дуже зручно використовувати в якості декорації.

Світлодіодні екрани зустрічаються:

  1. в торгових центрах;
  2. у виставкових залах;
  3. в аеропортах;
  4. на вокзалах.

Плюси світлодіодних екранів

У рекламі світлодіодні екрани теж показали свою ефективність. Вони мають масу переваг в порівнянні з іншими маркетинговими інструментами. Незалежно від погоди й освітлення вони дають яскраве, чітке зображення. Динамічне яскраве зображення привертає набагато більше поглядів, ніж звичайні рекламні плакати. На світлодіодних екранах можна демонструвати як один, так і кілька рекламних роликів.

Енергоефективність

Світлодіодні екрани енергоефективні. До їх появи широко використовувалися неонові вивіски та лампові екрани. Вони споживали в кілька разів більше енергії, ніж світлодіодні екрани, при цьому якість картинки була значно нижчою. Світлодіодний екран дозволяє істотно заощадити на електриці.

Великий вибір

Світлодіодні екрани представлені у великому асортименті. Можна вибрати екран будь-якої площі. Можна купить светодиодный экран як невеликий, так і екран значних розмірів.

Довгий термін служби

Працювати світлодіодний екран може цілодобово. При цьому він має довгий термін служби. В середньому світлодіодні екрани служать близько 5-10 років. Жоден рекламний носій не може похвалитися таким довгим терміном служби. Якщо один зі світлодіодних модулів прийде в непридатність, міняти весь екран не потрібно. Достатньо замінити зламаний модуль. Повний демонтаж екрану для цього не потрібен.

Легке обслуговування

Світлодіодні екрани невибагливі в обслуговуванні. Вони здатні працювати при будь-якій погоді, їм не страшний мороз і високі температури. Вони можуть працювати в діапазоні від +50 до -50 градусів. Світлодіодний екран можна встановлювати навіть в областях з різко континентальним кліматом.

Надійність

Світлодіодні екрани міцні й надійні. Вони добре переносять механічні дії, їм не страшні пил і волога, вандали. Поверхня світлодіодних екранів має спеціальний захисний шар.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь