Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно знати про лікування алкоголізму?

Залежність від спиртного - це важке хронічне захворювання. Лікування алкоголізму в стаціонарі проводиться за допомогою кваліфікованих фахівців. Це наркологи, токсикологи, психотерапевти та інші медичні працівники.

Поширена думка, ніби алкоголізм піддається корекції в домашніх умовах - не має ніякого обґрунтування. Адже шкідлива звичка, від якої, нібито, можна позбутися зусиллям волі, поступово опановує людину не тільки на психологічному рівні, а й на фізіологічному. Тому, краще не втрачати часу, і як можна швидше звернутися в клініку, перейшовши на сайт https://clinic-centr.com/ вже зараз.

Реабілітація

Лікування алкоголізму може обійтися недешево. Підсумкова вартість буде залежати від обраної методики, умов, в яких буде перебувати пацієнт, стадії занедбаності хвороби, бажання самого алкоголіка відправитися на реабілітацію.

Клініка, в якій є сучасне обладнання та професійні працівники, які регулярно проходять підвищення кваліфікації, дає більш високі шанси на одужання алкоголіка. Але при цьому, ціна лікування в такому центрі досить висока.

Варто відзначити, що якщо захворювання знаходиться на ранніх етапах залежності цілком може підійти й бюджетна установа, де проведуть детоксикацію і кодування з меншою витратою часу і грошей. Однак, хворі, які страждають останніми стадіями алкоголізму, мають відхилення в роботі всього організму, в тому числі й серйозні психічні відхилення потребують професіональних психотерапевтів та інших медиків.

На що звернути увагу, вирушаючи на лікування алкоголізму?

При виборі клініки, що здійснює лечение алкозависимости Одесса в стаціонарі, слід звернути увагу на умови госпіталізації пацієнтів, послідовність і комплексність програм корекції залежності, а також - анонімність лікування. Адже, більшість страждаючих алкоголізмом, погоджуючись пройти лікування в клініці, сподіваються знову повернутися до повноцінного життя в соціумі, де не стануть нагадувати про минулі помилки.

Передача відомостей про пацієнта, що проходить лікування від алкогольної залежності, є грубим порушенням прав людини, особисте життя якої після такого порушення конфіденційності стає під загрозу.

Також, допомога алкоголіку не повинна обмежуватися усуненням похмільного синдрому. Адже для ефективного лікування, що гарантує відсутність зривів в подальшому, необхідна ціла програма комплексних заходів, спрямованих на виведення продуктів розпаду спирту, відновлення психіки, повернення когнітивних і трудових здібностей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.