Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати при будівництві сходів

При будівництві приватного будинку, котеджу або облаштування багаторівневої квартири потрібно передбачити сходи, яка забезпечить доступ на другий поверх. Залежно від особливостей конструкцій їх установка може виконуватися як на етапі будівництва, так і після. Перед тим як робити замовлення визначитеся з матеріалом виготовлення, розмірами і формою.

З якого матеріалу вибрати сходи

Для виготовлення конструкцій використовується метал, дерево, камінь або бетон. Найбільшою популярністю користуються вироби металеві. Вони характеризуються надійністю, безпекою експлуатації, елегантним зовнішнім виглядом і довговічністю. В подальшому може використовуватися обшивка з дерева, ковроліну або здійснюватися облицювання плиткою. Детальніше про варіанти сходів від компанії "Пан Мастер" можна дізнатись на сайті https://panmayster.ua/ru/lestnitsy-na-tetive/.

Металеві сходи підходять під будь-який інтер'єр приміщення. За рахунок своєї оригінальності вони здатні ефектно підкреслити особливості дизайну будинку і надати затишок. Конструкція з металу з дерев'яними сходинками буде гармонійно виглядати в будинках, виконаних в класичному і сучасному стилях. Під бароко або модерн ідеально підійде сходи з наявністю кованих елементів і світлонепроникних перил.

Особливості конструкцій

Для приватних будинків і котеджів найчастіше замовляють класичні маршові сходи. Головна їхня перевага полягає в безпеки для всіх членів сім'ї. Вони будуть зручні для дітей і людей похилого віку.

Вони дозволяють економити корисний простір, так як займають мало місця. Вироби мають нюанс - крутий підйом і спуск. До конструктивних особливостей відносять наявність стовпа в центрі. На нього припадає підвищене навантаження, тому він повинен мати великий запас міцності. Для виконання монтажних робіт буде потрібно до 1,5 м2 вільного простору.

Гвинтові сходи володіють оригінальною формою, що дозволяє їм стати ефектним атрибутом в інтер'єрі. До відмінної риси таких конструкції відносять відсутність опор, що надає відчуття невагомості.

Виготовлення та монтаж сходів для будинку

Купівля і установка сходів в будинок є відповідальним заходам, так як від якості конструкції і монтажу залежить її довговічність і безпеку мешканців. У нашій компанії можна на вигідних умовах купити готові сходи або замовити їх виготовлення за наданими кресленнями. Ми працюємо без посередників, тому пропонуємо своїм клієнтам:

  1. висока якість продукції;
  2. гарне обслуговування;
  3. індивідуальний підхід;
  4. оперативність виконання замовлення;
  5. кваліфікований монтаж з дотриманням всіх вимог.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.