Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ставки на спорт: особливості та переваги

Ставки на спорт користуються величезною популярністю. Дійсно, у ставок на спорт є шанс поєднати приємне з корисним - подивитися на гру улюбленої команди й виграти круглу суму. Сьогодні для цього навіть не треба виходити з дому - ставки можна робити онлайн. Для цього є спеціальні ресурси.

Що потрібно знати про ставки на спорт?

На сайті parimatch.ru/sport/ufc приймають ставки на різні види спорту. Найбільшою популярністю користуються футбол, хокей і бокс, але можна робити ставки й на інші види спорту - наприклад, настільний теніс або автогонки. Крім того, дедалі актуальнішим стає кіберспорт - такі турніри з величезним призовим фондом збирають глядачів з усього світу.

Робити ставки на спорт технічно нескладно. Це можна зробити на сайті самостійно за пару хвилин, коефіцієнт гри розраховує букмекерська контора. Якщо команда, на яку ставить людина, виграє, то вона отримає певну суму. Вона визначається так: величина ставки множиться на коефіцієнт, потім віднімається сума ставки, різниця і є виграшем.

Однією з переваг ставок на спорт є великі виграші й прозорий механізм їх формування. Крім того, у гравців є додаткові можливості. Наприклад, багато букмекерських контор дозволяють укладати нові парі після початку матчу.

Як робити ставки на спорт: наука прогнозування

Одна з переваг ставок на спорт полягає в тому, що тут у тих, хто розбирається в тих чи інших видах спорту шанси на виграш високі - набагато вищі, ніж в різних видах азартних іграх, де багато що залежить від випадку. Але для того, щоб отримати виграш, потрібно навчитися прогнозувати результати матчів. Для прогнозування вивчають:

  1. Аналітичні матеріали. Будь-який спеціалізований сайт публікує зведення. Результати турнірів потрібно вивчати для того, щоб дізнатися, як часто команда виграє, як спортивні експерти оцінюють рівень гравців, які переваги є у клубу. Зрозуміло, висновки з цієї аналітики доведеться робити самостійно.
  2. Спортивні ЗМІ, в тому числі й електронні. Дуже часто результат матчу залежить від складу команди. Тому тим, хто робить ставки на спорт, потрібно більше читати про самих спортсменів, про їхній стан здоров'я, навіть про особисте життя.
  3. Оцінка зовнішніх факторів. Для результату подій багато що може залежати від погодних умов, від того, де проходить матч. Вважається, що на своєму полі команда завжди має переваги. Крім того, хоча теоретично спорт - поза політикою, насправді тут дуже часто враховуються геополітичні інтереси, так що і гравцеві потрібно в них орієнтуватися.

Знання всіх цих факторів не гарантує виграш, тому що завжди є місце випадковості. Але значно підвищує шанси.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.