Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чохол для одягу: для чого він потрібен?

Щоб продовжити термін служби речей, необхідно дотримуватися правил грамотного зберігання одягу. Для цього найкраще використовувати чохли, що захищають тканину від скупчення пилу, вовни тварин і передчасного вигорання кольору.

Навіщо потрібні чохли?

Більшість людей використовують чохли для одягу тільки на момент подорожей або поїздок, коли необхідно, щоб одяг не зім'явся і не забруднився. Крім цих випадків, подібні вироби застосовують для наступного:

  1. Для зберігання речей в міжсезоння, наприклад, шуби або дублянки, на період літнього періоду. Спеціальні чохли допоможуть захистити хутро і натуральні тканини від молі, від того, що зімнеться ворс, а також захистять інші речі від контакту з хутряними ворсинками.
  2. Для зберігання повсякденного одягу. Чохли дозволять зменшити кількість прань і чищення речей, тим самим попереджаючи зношенню тканини.

До речі, замовити чохли для одягу радимо здесь, не гаючи часу.

Різновиди чохлів

Чохли розрізняються розміром і призначенням, для виготовлення використовують такі матеріали:

  1. Поліетилен. Відмінний варіант для тимчасового зберігання речей, підходить на час поїздок і доставки речей. Недолік чохла в тому, що відсутня циркуляція повітря, і при тривалому зберіганні речі набувають неприємного запаху.
  2. Нейлон. Забезпечить гарний захист, відрізняється міцністю і стійкістю. Матеріал користується популярністю у виробників одягу.
  3. Нетканий матеріал спанбонд. Є найбільш затребуваним матеріалом для чохлів, зможе захистити від бруду і сонячних променів. Вироби легко чистяться і мають тривалий термін служби.
  4. Канвас - це спеціальний бавовняний матеріал, такі чохли використовують для зберігання хутряних і шкіряних виробів. Завдяки універсальним властивостям, його використовують для зберігання різних речей.

Щоб захистити вироби від молі, використовують спеціальні чохли, що не мають отворів для гачка. Дуже часто чохли шиють з комбінованих матеріалів, поєднуючи прозорий поліетилен і спанбонд або нейлон. Такі вироби допоможуть відразу побачити одяг без відкриття чохла, при цьому всередині чохла буде циркулювати повітря. Існують вакуумні чохли, що дозволяють економити місце в шафі, завдяки стисненню розмірів одягу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.