Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги використання рекламних лайтбоксів

Якісний лайтбокс - зовнішня реклама, яка завжди затребувана

Не дивлячись на те, що реклама в мережі інтернет набирає обертів з кожним роком і стає все більш популярною, не менш компаній приділяють свою увагу і зовнішній рекламі. Більш того, існує далеко не одна сфера бізнесу, в якій зовнішня реклама набагато ефективніше буде залучати потенційних клієнтів. І що б не говорили фахівці з рекламних агентств, на практиці іноді виявляється зовсім по-іншому.

У деяких випадках, з огляду на фінансові витрати на інтернет рекламу, а також на зовнішню рекламу і порівнюючи їх між собою, вважаючи ефективність, зовнішня реклама, розміщена в правильному місці і креативно виконана професіоналами, може бути в рази ефективніше інтернет реклами за таку ж ціну. Зазвичай це відбувається в особливо конкурентних тематиках, і для таких цілей використовується повний набір інструментів зовнішньої реклами, в яких використовується, і реклама на транспорті, і бігборди, і, звичайно ж, лайтбокси в своєму достатку.

Причому навіщо потрібен лайтбокс зовнішня реклама, вірніше успішний досвід застосування зовнішньої реклами, розповість найкращим чином, і це не дивно, адже навіть з точки зору логіки можна подумати, а наскільки приверне увагу вивіска з підсвічуванням або без підсвічування? Особливо в холодну пору року, коли темніє дійсно рано і місто перетворюється в величезний простір, де як раз світяться рекламні вивести в першу чергу кидаються в очі.

Як правильно використовувати лайтбокс для реклами?

Одним з головних переваг лайтбоксів в Україні є їх масовість і порівняно невисока ціна на розміщення реклами. Особливо це актуально для тих лайтбоксів, які оснащені системою «слайдер», яка змінює картинку кожні кілька секунд, даючи можливість реклами одночасно кільком брендам. Більш того, сам факт зміни картинки на лайтбоксі привертає увагу перехожих, так як рухається, і це також важливо.

Але не це головне, головне у використанні лайтбоксів в якості рекламних носіїв, є креатив в самій картинці, який повинен бути розроблений професіоналами. Лише в такому разі розміщена на лайтбоксі рекламі може вважатися якісною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.