Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

LED лампи для автомобіля: переваги та критерії вибору

Автомобільні світлодіодні лампи - це набір LED діодів. Вони мають попит серед автовласників і це не випадково, адже такі автолампи володіють масою переваг.

Серед них:

  1. Тривалий період експлуатації;
  2. Висока надійність;
  3. Мінімальне енергоспоживання;
  4. Стійкість до вологи;
  5. Екологічна безпека.

Завдяки своїм технічним особливостям лед лампы для авто багато в чому перевершують традиційні лампи розжарювання, ксенон і галоген. Вони забезпечують якісне світло, мають компактні розміри, не сильно нагріваються і можуть випромінювати різні кольори.

Все частіше автомобілісти використовують світлодіодні лампи для внутрішнього освітлення салонів, підсвічування багажників, приладових панелей, номерних знаків, стоп-сигналів, поворотників. Завдяки таким освітлювальним приладам машина виглядає стильно і привабливо.

Як вибрати світлодіодні автомобільні лампи?

Якщо ви в пошуку LED автоламп, то в першу чергу ви повинні звернути увагу на такі моменти:

1. Тип цоколя, вид світлодіодів, світловий потік, область застосування, клас (економ/преміум).

2. Виробник (вибирайте автолампи відомих фірм, остерігайтеся підробок і купуйте їх в перевірених магазинах).

3. Наявність гарантії (її відсутність має насторожити покупця, адже в такому випадку надійність і якість автоламп під великим сумнівом).

Важливо знати, що автомобільні LED-лампи можуть відрізнятися потужністю світлодіодів, якістю збірки та розмірами. Якщо ви сумніваєтеся у виборі - краще звернутися за допомогою до продавців-консультантів. Фахівці допоможуть підібрати ідеальний варіант для вашої машини, про який не доведеться шкодувати.

Щоб заощадити час і гроші, підбираючи якісні світлодіодні лампи для свого авто, рекомендуємо звернутися до фахівців.

LED лампи - найкраща оптика для вашого автомобіля

Світлодіодні лампи стануть відмінним аналогом ксенону і галогену. Сьогодні представлений широкий асортимент світлодіодних автомобільних ламп, які стануть чудовими джерелами світла для вашого «залізного коня». Такі лампи забезпечать комфортну і безпечну їзду на машині в темний час доби. Вони не мерехтять і мають приємний для ока людини спектр.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.