Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що подивитися: добірка цікавих фільмів на вечір

"Не хочу нічого вирішувати, хочу милий, легкий і романтичний фільм. Подивився - і душа радіє" - такою була головна мета, тому в добірці фільми з невимушеною атмосферою, хоч і не всі з них можна назвати легкими. І так, хеппі-енди в пріоритеті, так що з цього приводу можете не переживати.

Знову весна

Фільм у мене викликав суперечливі почуття: начебто і подумати є над чим, а в той же час - немає над чим. Чи то мені не вистачило чогось, чи то не змогла до кінця відчути історію.

Кожен з нас хотів би повернутися в минуле, щоб виправити щось, врятувати когось (а може, самого себе). Героїні надається такий шанс, коли вона вирішує піти з життя після загибелі дочки. Для тих, хто хоче подивитись кіно про зомбі - підбірка за посиланням.

До речі, не перший раз бачу в азіатському фільмі так званий гурток самогубців: коли кілька людей знаходять один одного в мережі і домовляються разом піти з життя в якомусь місці. Мені здавалося, тільки в гості з компанією ходять, а на той світ - поодинці. Але в таких справах у мене досвіду немає, тому не беруся судити.
Там героїня зустрічає хлопця, який веде з нею дивні бесіди (не зрозуміла я його питань типу "а якби ми зустрілися до всього цього, що було б?",

Враховуючи, що він відчуває себе винним, ай, подивіться і самі дізнаєтеся). Загалом, героїня прокидається ... у вчорашньому дні. І тепер її дні течуть в зворотному порядку. Вона рятує дочка і намагається зрозуміти, як повернути все на круги своя. І вона згадує про героя і думає, що якщо зможе допомогти йому, тоді є шанс повернути час в нормальний стан.

Злодії

Так, жодного разу не мелодрама, але Кім Су Хен і Джіанна Чон задали жару при мінімальному взаємодії, зрозуміло, чому після цього проекту їх запросили зіграти пару в драмі "Людина з зірки".

Банда талановитих злодіїв підписується на велике діло: вкрасти коштовність у подружки кримінального авторитета в Гонконзі. Операція відповідальна, на кону величезні гроші і, відповідно, ризик не менший. У кожного своя роль, але все йде не за планом, коли один з них вирішує зрадити своїх колег. А далі починається низка пригод. Кожен намагається наживи і обдурити своїх товаришів-приятелів. Поліція наступає на п'яти, члени гонконгської мафії полюють за діамантом, а довіряти один одному вже ой як непросто.

Любов в цигарковому димі

Проза життя в приглушених фарбах повсякденності. І туга, і смуток, і миті щастя - концентрація повсякденному житті.

Після того, як в Гонконзі виходить закон про заборону паління в закритих приміщеннях, курці збираються зграйками в провулках. Це практично субкультура - люди різних професій і рангів знайомляться, спілкуються під час цих перекурів. І ось одного разу зустрічаються двоє і в сигаретному димі між ними зароджується емоційний зв'язок. Він поки не міцний, але тільки від них залежить - зміцніє він або розтане, як цигарковий дим в повітрі.

Вражаюча ніч

Романтична комедія, тут і сцени для дорослих хлопчиків і дівчаток є, як і розмови, але нічого відразливого. Ідеально підійде, щоб розслабитися ввечері, залишає приємний післясмак.

Герой приходить на весілля до своєї колишньої дівчини і стикається з незнайомкою. Слово за слово, стакан за стаканом - і врешті-решт вони опиняються в одному ліжку. А закінчується ця насичена ніч у відділенні швидкої допомоги, тому що дівчина наковталася таблеток, вирішивши накласти на себе руки. Загалом, знайомство у них вийшло таким, що запам'ятовується. Тоді вони вирішують зустрітися за чашкою кави з продовженням ще десять разів. В результаті кавово-постільні відносини переростають в щось більше і тут вже треба або прощатися, або будувати щось серйозне.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.