Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати осінню куртку 2020

Жодна поважаюча себе дівчина або жінка не може обійтися восени без новенької модною курточки. Адже прекрасній статі хочеться виглядати привабливо і стильно в будь-який час року.

У цій статті ми розповімо вам про наймодніші і практичних тенденції в куртках цього сезону. Сподіваємося, ви зможете підібрати собі осінню куртку, яка повністю доповнить ваш образ.

Грунтується на наших рекомендаціях, ви неодмінно знайдете на сайті https://torry-shop.com.ua/ ту модель, яка буде і практичною і модною. Що ж, давайте розглянемо, які ж моделі верхнього одягу будуть на піку популярності восени.

МЕХ - стильно і ДОРОГО

Як тільки почнуться перші осінні холоди, стилісти насамперед рекомендують поповнити свій гардероб приталеними куртками, які включають хутряні коміри або будь-яку іншу хутряну обробку.

Наймоднішою буде куртка жіноча з хутром природних кольорів білого, сірого, чорного і темно-коричневого. Але якщо ж вас не влаштовує класика, то можна поекспериментувати і вибрати куртку з хутром звірячої забарвлення.

Шкіряна КЛАСИКА

Але наймоднішими, як в минулому, так і в цьому сезоні залишаються, звичайно ж, шкіряні куртки з обробкою манжет рукав, Подолу і коміра. В наші дні шкіряна куртка вважається базовою річчю в жіночому гардеробі. У багатьох модниць в гардеробі можна знайти дві-три шкіряні куртки різних кольорів і моделей.

Цей сезон здивує дівчат яскравими рішеннями шкіряних курток, вони будуть виконані як в більш спокійних класичних варіантах, так і знайдуться рокерських та спортивні шкіряні курточки. При цьому будь-яку модель можна буде поєднувати з найрізноманітнішими нарядами.

ВСЮДИСУЩИЙ синтепон

Також восени в бутиках можна буде знайти безліч курток на синтепоні. Нинішня колекція відрізняється від минулорічної зручністю, практичністю і теплотою, при цьому зберігаючи витончений і вишуканий вигляд.

Найбільш актуальними відтінками синтепонових курток стануть сірий, чорний, бежевий і синій. Якщо ж ви хочете восени виглядати не тільки стильно, але і яскраво, то віддайте перевагу малиновим, рожевим, насичено зеленим і блакитним кольорами.

ЩО ЩЕ МОЖНА НОСИТИ ЦІЄЇ ОСЕНІ

З цих трьох видів осінніх курток цілком можна вибрати ту, яка підійде саме вам.

Але, варто відзначити і те, що крім курток, як ніколи в цьому сезоні будуть модними плащі і тренчі самих різних моделей. Що ж стосується кольору, то стилісти раджу віддавати перевагу пастельним і класичним тонам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.