Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ефективні протруйники насіння: для чого вони потрібні?

Якісні протруйники насіння призначені для його обробки перед засіванням в грунт. Хімічні препарати надійно захистять рослини від комах шкідників, грибкових та інших захворювань. Обробка насіння до посіву займає набагато менше часу, ніж при протруюванні на етапі зростання, коли проблема вже має місце.

Протруйники зерна - обов'язковий елемент для професійних фермерів, які вирощують культури в промисловому масштабі.

Де і для чого потрібні протруйники насіння

Попереднє протруювання насіння обов'язково для зернових, олійних культур. Застосування даних засобів не тільки блокує процеси розмноження грибка, але і сприяють підвищенню врожайності завдяки створенню комфортних умов для росту рослин.

Протруювання - важливий технологічний процес, який рекомендують проводити кожному, хто прагне до отримання здорового і багатого врожаю.

Значення протруювання перед засіванням

Протруйники вважаються важливим елементом ланцюжка захисту рослин від несприятливих факторів росту. Процес дозволяє в рази знизити відсоток загибелі врожаю. Якщо оцінювати значення протруювання насіння, можна виділити такі позитивні сторони обробки:

  1. Знезараження ряду патогенів ще до їх розвитку;
  2. Підвищення стійкості бульбових рослин до гниття в грунті;
  3. Прискорення зростання за рахунок створення сприятливих умов в плані захворювань на етапі розвитку;
  4. Захист на початкових етапах вегетації.

При використанні протруйників, можна в рази знизити або зовсім запобігти повторним обробки гербіцидами та інсектицидами. Часто для подальшої роботи з рослинами після протруювання насіння потрібні тільки родентициди (кошти боротьби з гризунами). Особливо важливо протруювання при роботі з рослинами, засівають в осінньо-зимовий період, коли підвищена вологість грунту і спостерігається низький температурний режим. Також можна придбати і інсектициди, якщо потрібно боротися з комахами на рослинах

Де купити якісні протруйники

Купити якісні протруйники насіння за доступною ціною пропонує онлайн-магазин Zashchita-rasteniy.com. В асортименті компанії представлені всі види біологічних (органічних) і хімічних отрут. Крім протруйників на сайті можна замовити товари для поливу, насіння, осередки для розсади та багато іншого для успішного і простого садівництва в будь-яких масштабах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.