Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яку фарбу для волосся вибрати? Огляд професійних барвників

Почнемо з того, як зробити вибір.

Щоб добре розбиратися у величезній різноманітності засобів для фарбування волосся і вибрати дійсно дуже вдалий саме для вас, слід зрозуміти, чим же відрізняються професійні фарби від домашніх. Це раніше професійні фарби і засоби догляду були лише в салонах краси, і купити в особисте користування не представлялося можливим. Зараз професійні засоби можна купити в спеціалізованому магазині, а деякі фірми продаються навіть в магніті. Так чим же відрізняються профі від домашніх?

Перше - це формат. Професійні фарби включають в себе барвник і активатор (окислювач). Чому це важливо? Залежно від товщини, структури, історії фарбування підбирається відповідний окислювач до конкретно-обраної фарбі. І досвідчений колорист легко впорається з цим завданням.

Друге - це склад. Крім самого барвника, в тюбику професійного засобу перебуває цілий набір поживних, які доглядають і захисних компонентів для волосся. В результаті у вас і красивий колір, і доглянуте волосся.

Професійні фарби, придбати які можна на сайті https://cosmomir.com.ua/catalog/krem-kraski/brand-novel, зручніше у використанні, що полягає не тільки в зручності нанесення, але навіть у запаху. Професійні фарби мають більш приємний запах. Але це не основна перевага. Основна перевага криється в їх стійкості і в подальшому виведенні. Якщо раптом вам захочеться різко осветлиться, то професійну фарбу набагато легше вивести, при цьому менше травмувавши структуру волосся.

Якщо у вас густе або кучеряве волосся, рекомендується гелеві або рідкі формули, тому що їх легше всього розподілити по голові.

Тим часом, пінна фарба найкраще, якщо у вас тонке волосся або чутлива шкіра. Піна не ускладнює волосся. А якщо у вас чутлива шкіра, піна не буде капати на обличчя або лінію росту волосся, що може викликати незначні або серйозні висипання.

Волосся, які раніше були піддані хімічній хімічну завивку, розслабленню або випрямлення, можна пофарбувати. Однак, не рекомендується освітлення, оскільки отримання і кольору, і освітлення може привести до пошкодження і нерівномірної пористості. Волосся, піддані подвійний обробці, також більш схильні до ламкості, оскільки вони легко сохнуть, тому використовуйте маску для волосся один раз в тиждень.

Ключ до фарбування в домашніх умовах - використовувати колір не більше ніж на два тони світліше або темніше вашого природного кольору. Будь світліше, і він стає мідним, будь темніше, і він виглядає різким.

Вибираючи колір, керуйтеся тим, холодний або теплий ваш тон. Щоб дізнатися це, подивіться на свої вени: якщо вони сині, у вас холодний тон, а якщо вони зелені, то ваш теплий. У холодних тонах слід вибирати холодні попелясто-коричневі і прохолодні блондинки (знайдіть на коробці з фарбою слова "попіл", щоб зробити свій вибір). Тим часом, з теплих тонів найкраще виглядають темні, теплі коричневі, каштанові, насичений золотисто-коричневий і каштановий, теплі золоті та червоні відблиски і золотисто-русявий.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.