Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати насос для садового обприскувача

Який насос для садового обприскувача краще? Дане питання цікавить багатьох фермерів і садівників в нашій країні.

Насоси випускають багато компаній, також вони відрізняються своїми модифікаціями. Щоб правильно вибрати насос, слід ретельно вивчити всі його властивості та особливості. Вкрай важливим є те, в якому обприскувачі він буде використовуватися. Купити насос для садового обприскувача можна на сайті
https://hydromech.in.ua/ru/nasosi/nasos-dlya-kas/. Вартість його є для багатьох прийнятною.

Як вибрати насос для садового обприскувача

Типи обладнання

Сучасні компанії пропонують придбати насос для садового обприскувача декількох модифікацій:

  1. відцентровий;
  2. шестерінчастий;
  3. поршневий;
  4. мембранний.

Типи насосів, які застосовуються для сучасних обприскувачів

  1. мембранно-поршневі - основний тип насосів для обприскувачів
  2. роликові - в даний час застосовуються все рідше. Як правило затребувані для заміни раніше встановлених і вийшли з ладу

Найбільш прогресивними і стійкими до зносу є мембранно-поршневі моделі. Їх вважають за краще вибирати багато садівників.

Мембранний насос для обприскувача - це одна з найпопулярніших моделей, які призначені, щоб робити обприскування садових рослин для їх надійного захисту від шкідників, і з метою дезінфекції. Його слід встановлювати на машини, які спеціально спроектовані для робіт по захисту врожаю або на поливальну спецтехніку.

Вимоги до насоса для обприскувача

Хороший і якісний інструмент повинен бути стійким до впливу різних рідин, без проблем піддаватися ремонту в разі потреби, а також відрізнятися легкістю у використанні. Стійкість до корозії - вкрай необхідна властивість агрегату, в іншому випадку він прослужить зовсім недовго.

Насос для обприскувача дозволяє створити нормальний догляд за садовими рослинами в саму посушливу пору. Саме хімічний захист є одним з найважливіших факторів продуктивності.

Садовий обприскувач - це високоефективний інструмент в правильній організації праці в саду. Він дозволяє захистити рослину, вчасно зробити підгодівлю, виконати профілактику, використовуючи при цьому мінімум токсинів, діючи вибірково і точно.

Мембранно-поршневі насоси для обприскувачів

В даний час основним типом насоса, що встановлюються на обприскувачі, є мембранно-поршневий. Мембранні насоси забезпечують надійну подачу робочої рідини у всьому діапазоні робочих тисків і витрат польових і садових обприскувачів.

Основними пріоритетами мембранно-поршневих насосів є відсутність деталей, що труться в робочій камері, що виключає потрапляння в перекачується середу механічних домішок при роботі насоса, а також виготовлення робочої камери повністю з корозійностійких матеріалів, здатних витримувати контакт практично з будь-агресивним середовищем.

Основними виробниками таких насосів в Європі є італійські фірми Comet, Annovi Reverberi, Udor, Imovile Pompe, що випускає насоси, спеціально для польових обприскувачів, продуктивністю від 20 до 320 л / хв і тиском до 20 атм, а також насоси для вентиляційних обприскувачів з робочим тиском 50 атмосфер і більше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.