Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де купити запчастини для тракторів?

Якщо у вас є трактор, швидше за все, машина зроблена на білоруському підприємстві - Мінському тракторному заводі. За статистикою, в СНД кожен 4 трактор - з Мінська.

На легендарному білоруському підприємстві випускається найнадійніша і довговічна автотехніка для збирання врожаю, посіву і виконання друг робіт. Понад сімдесят років підприємство виробляє малогабаритні трактори різної потужності.

Однак незважаючи на високу якість збірки, іноді машини виходять з ладу. Для ремонту необхідно придбати комплектуючі найвищої якості. У даній статті ми розповімо вам, як вибрати оптимальний варіант деталі на сайті magistr-auto.com.ua і чи варто переплачувати за оригінальний барабан, підшипник, маточину, глушник, ремкомплект, кронштейн і інші елементи.

Запчастини МТЗ - загальні поради

Зазвичай деталі підпираються по каталогу строго певної моделі трактора. у вас може бути друкований або онлайн каталог МТЗ з запчастинами. Найпростіше скористатися онлайн каталогами інтернет-магазинів.

Далі для вибору запасних частин виберіть групу, до якої належить ваша деталь. Наприклад, запчастини для двигуна слід шукати в категорії «Двигуни».

Після визначення групи можете подивитися креслення, на якому зображено розміщення елементу.

Однак якщо ви не знаєте, яку варто купити запчастину, радимо зателефонувати консультанту в один з будь-яких офіційних магазинів МТЗ в Києві або іншому місті України. не забудьте уточнити, чи є компанія офіційним дилером Мінського тракторного заводу. Зазвичай офіційні представники пропонують найвигідніші умови придбання комплектуючих, надаючи вигідну доставку і нижчу вартість на амортизатори, розширювальні баки, ГБЦ, ковпаки, диски, шини, опалювачі і інші деталі.

Оригінал або китайський аналог - що брати?

В процесі покупки багато власників тракторів прагнуть заощадити на запасних частинах до сільськогосподарської техніки.

Наша порада - якщо хочете, щоб білоруських трактор працював довго, вибирайте комплектуючі від мінського тракторного заводу та інших підприємств з РБ.

Наприклад, китайські карданні вали служать набагато менше, ніж оригінальні комплектуючі. Теж саме і з ремкомплектом до трактора. Тому якщо ви хочете максимально довше їздити без ремонту - вибирайте оригінальні деталі.

Спеціально для клієнтів більшість офіційних дилерів Мінського тракторного заводу роблять зручний каталог запчастин МТЗ. Тут за пару хвилин можна знайти необхідну деталь. Запчастини МТЗ 82, 80 легко замовити через online-замовлення, заповнивши спеціальну форму або зателефонувавши по телефону магазину.

У більшості магазинів є як оригінальні комплектуючі, так і їх аналогів. Тим не менш, ми рекомендуємо вибирати білоруські деталі для більш безпечного руху.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.