Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Луческу після матчу з «Барселоною» розкритикував VAR, тепер тренеру загрожує дискваліфікація

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу емоційно прокоментував поразку своєї команди в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів. Український клуб на виїзді поступився «Барселоні» з рахунком 1:2.

Невдоволення Луческу викликало пенальті, призначений у ворота киян за фол проти капітана «Барси» Ліонеля Мессі. При цьому англійський арбітр Майкл Олівер вказав на 11-метрову позначку після перегляду відеоповтору (система VAR).

Рішення рефері мало у кого викликало сумніви, але Луческу все одно висловив невдоволення. Румунський фахівець заявив, що раніше дивитися футбол було цікавіше, а тепер VAR все псує.

 «Я категорично проти VAR. Без нього футбол був набагато більш видовищним. І це було краще для всіх, в тому числі уболівальників і журналістів. Спори позитивно позначалися на грі», - цитує Луческу Diario Sport.

Прагнення наставника киян до романтичного футболу з суддівськими помилками не оцінили в УЄФА. Тепер Луческу може бути підданий санкціям. Справа в тому, що правила головного футбольного органу Європи забороняють критикувати суддівство. Якщо буде встановлено, що тренер порушив правила, його дискваліфікують мінімум на один матч в Лізі чемпіонів.

«Динамо» в нинішньому сезоні в Лізі чемпіонів веде боротьбу за третє місце в групі, що дозволяє продовжити виступ в Лізі Європи. Як повідомляє портал “Рейтинг Букмекерів” перших трьох турах біло-сині набрали одне очко. Стільки ж у «Ференцвароша», який очолює колишній форвард «Динамо» Сергій Ребров. «Барселона» набрала дев'ять очок, а «Ювентус» - шість.

У наступному турі кияни знову зіграють з «Барселоною», на цей раз вже в Києві. Матч на НСК «Олімпійський» відбудеться 25 листопада і пройде без глядачів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.