Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

18-річний воротар київського «Динамо» розповів про емоції від матчу з «Барселоною»

Руслан Нещерет, 18-річний голкіпер київського «Динамо», зізнався, що відчув неймовірні емоції, взявши участь в матчі Ліги чемпіонів. Нещерет зайняв місце у воротах київського клубу у виїзному поєдинку з «Барселоною».

Вихід на поле юного голкіпера був викликаний спалахом коронавируса в команді. «Динамо» з великими труднощами зібрало мінімальну кількість гравців, щоб сформувати заявку на матч.

Після зараження Георгія Бущана і Дениса Бойко, саме Нещерет став першим і, по суті, єдиним вибором киян серед воротарів. Тінейджер не підвів: «Динамо» поступилося іспанській суперклубу з різницею всього в один м'яч (1: 2), а Нещерет увійшов до трійки за кількістю відбитих ударів в одному матчі (12) за всю історію Ліги чемпіонів. До слова, один з голів Руслан пропустив з пенальті, який виконав найбільший футболіст Ліонель Мессі.

«Я просто був немов у казці. Мрія будь-якого футболіста - зіграти в такому матчі. Мессі дуже добре пробив 11-метровий, він - один з кращих пенальтістів. Ми дуже раді, що зіграли з настільки сильною командою», - зізнався голкіпер.

У поточному сезоні Нещерет провів лише другий матч. За кілька днів до цього він зіграв за «Динамо» в чемпіонаті України проти «Дніпра-1» (2: 1).

Як повідомляє портал “Рейтинг Букмекерів”, поразка від «Барселони» фактично позбавило киян шансів на вихід в плей-офф турніру. «Динамо» веде боротьбу з «Ференцварош» за вихід в Лігу Європи. Команди перший матч звели до нічиєї, в перших трьох турах вони набрали по одному очку. Виступаючі в цій же групі «Барселона» (9 очок) і «Ювентус» (6 пунктів) значно відірвалися від українського і угорського клубів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.