Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вчаться на фітнес-тренерів

Підготовка

Початок кар'єри тренера передбачає порівняно низький рівень доходу і велику зайнятість. Вам варто відкласти максимально можливу кількість грошей і налаштувати себе на урізання витрат. Якщо у вас є друга робота і ви думаєте про суміщення, то враховуйте, що швидше за все вийде «за двома зайцями поженешся», адже серйозна тренерська діяльність забирає майже весь час.

Не плануйте відпустку на наступні за початком кар'єри 8 місяців, вам буде не до нього. Скажіть друзям і рідним, що збираєтеся різко змінити своє життя і їх підтримка вам не завадить. Якщо є виступаючим спортсменом, то найкраще сезон першого року роботи пропустити.

Вибір фітнес-школи

В даному питанні найбільш важливим для вас буде три пункти:

  1. Тривалість - точно не менше 2-х місяців. За більш короткий термін базові знання не вкласти.
  2. Інструменти роботи - на старті вам потрібно вміти працювати з різними клієнтськими завданнями, нехай і не з дуже складними. Мінімальний набір на початку кар'єри - анатомія, фізіологія, біомеханіка рухів, силові тренування, функціональний тренінг, стретчинг і суглобова гімнастика, методи оцінки опорно-рухового апарату, робота з поширеними м'язовими дисбалансами, використання великого і малого обладнання, періодизація тренувань, структура тренувального процесу.
  3. Навички спілкування - якщо ви не навчитеся вибудовувати комунікації з членами клубу, то про високі доходи можна забути. Тому дані знання отримати життєво важливо. В ідеалі - якщо на весь період навчання у вас буде персональний наставник, в іншому випадку має бути хоча б кілька семінарів про продажі. Дізнатись більше про дистанционное обучение фитнес инструкторов можна за посиланням.

Вибір клубу

На початку кар'єри шукайте не той, де «більше платять», а клуб, в якому вам допоможуть адаптуватися і будуть вкладати сили в ваш зріст. Як показує практика, найкращим варіантом стане мережевий клуб з чіткою структурою роботи. Старт в такому місці дозволить вам зрозуміти основні принципи і привчитися до дисципліни, що позитивно позначиться на всій подальшій кар'єрі.

Якщо ви врахуєте всі нюанси, які ми описали в цьому короткому циклі статей, то успішний старт в ролі фітнес тренера вам забезпечений.

Пам'ятайте, що до вас кар'єру інструктора з фітнесу починали безліч людей і тільки від вас залежить до якого табору ви приєднаєтеся - успішних тренерів або пішли з фітнесу.

І завжди нагадуйте собі фразу Джобса: "Stay hungry, stay foolish".

Все вийде, ми в вас віримо!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.