Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо спецодяг: 6 головних правил

Як зрозуміти, що перед вами якісний спецодяг, який підійде вашим співробітникам для роботи?

Пропонуємо 6 порад від компанії Спецодежда 24, які полегшать вибір спеціального одягу:

  1. Перевіряйте сертифікати відповідності ГОСТ - робочий одяг повинен шитися за стандартами.
  2. Вибирайте одяг на сайті https://spetsodezhda24.com.ua з корисними функціональними елементами: з додатковими кишенями, накладками на коліна і т.д.
  3. Орієнтуйтеся на зовнішні характеристики одягу - колір, крій, відповідність вашому фірмовому стилю. Це особливо важливо, якщо співробітники не працюють за закритими дверима, а контактують з клієнтами.
  4. Дивіться на склад тканини і її щільність. Краще, якщо матеріал додатково буде оброблений захисним просоченням від вологи, особливо в тому випадку, коли співробітники працюють на вулиці.
  5. Передбачте місце для логотипу. Якщо ви плануєте брендировать спецодяг, для цього знадобляться вільні однотонні ділянки тканини.
  6. Врахуйте зворотний зв'язок від співробітників - їм належить кожен день працювати в обраній спецодязі, і вона повинна бути комфортною.

Особливості спеціалізованого спецодягу

У порівнянні зі звичайним робочим костюмом спеціалізований спецодяг відрізняється рядом додаткових функцій і захисних властивостей. Такий спецодяг повинна бути безпечним і підходити під особливу специфіку певної роботи.

У спеціалізованих комплектах часто зустрічаються елементи, які у звичайному спецодязі відсутні або виглядають по-іншому:

Вентиляція

Деякі види спецодягу виготовляють з матеріалів, які погано пропускають повітря. В основному, це вологозахисний одяг, який виробляється з плащової і прогумованої тканини. Для того, щоб працівник не відчував себе в ній як в парилці, виробники подбали про вентиляційні отвори. Вони пропускають повітря і створюють комфортні умови.

Застібки

Застібка повинна бути міцною, міцною і надійно фіксувати спецодяг. Спеціальні захисні планки не тільки захищають від вітру і вологи, але і перешкоджають попаданню застібок в робоче обладнання.

Додаткові захисні властивості

Якщо звичайна роба захищає від виробничих забруднень і механічних впливів, спеціалізований спецодяг крім цього повинен відповідати вимогам певної роботи. Якщо це одяг зварника - бути жаростійким, якщо дорожній спецодяг - бути підвищеної видимості.

Вибирайте спецодяг строго відповідно до своїх робочих умов. В такому випадку вам буде комфортно і безпечно працювати!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.