Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати золотий браслет

Браслети з дорогоцінних металів служили прикрасою ще в стародавні часи. Вони і сьогодні продовжують користуватися популярністю у модниць всіх вікових груп. Ювеліри пропонують велику різноманітність їх моделей, тому зробити вибір - непросте завдання.

Найкраще поєднання ціни та якості в Україні на золоті браслети на https://jc.in.ua/. А щоб зробити правильний вибір, необхідно знати кілька секретів.

Види золотих браслетів

Існує безліч варіацій браслетів із золота. Вони класифікуються за кількома параметрами.

1. За ступенем жорсткості - виділяють жорсткі і м'які моделі, які в свою чергу діляться на моделі різного типу.

Жорсткі: замкнуті з одного або декількох кілець, пружні з пружного металу, шарнірні, які з кількох частин, з'єднаних шарнірами.
М'які: плетені (виготовляються з тонких золотих смужок), ланцюгові з характерним плетінням з кілець різного розміру і форми, а також глідерние, в яких ланки з'єднуються еластичними пружинами.

2. За типом плетіння - існує близько 50 типів плетіння, але більшість з них є варіацій основних класичних плетінь:

- бісмарк;
- якірне;
- панцирне.

3. За відтінком золота - нарівні з пробою колір золота є однією з головних характеристик матеріалу. Ювеліри пропонують вироби з видів золота:

- біле;
- червоне;
- жовте;
- комбінування в одному виробі золота кількох кольорів.

Сполучення і правила носіння золотих браслетів

При виборі слід розуміти, для яких цілей купується це прикраса. Якщо ви шукайте прикраса для вечірнього виходу, то прекрасно підійде масивний жорсткий браслет із золота. Така модель добре виглядає в поєднанні з легкими коктейльними сукнями і довгими вечірніми нарядами. Не зайвою буде і інкрустація дорогоцінними або напівкоштовними каменями. Не забувайте, що браслет повинен поєднуватися з іншими прикрасами в вашому луку. Якщо ви вибрали масивне прикраса на руку, то і інші прикраси повинні мати відповідний стиль. Добре, якщо камені в браслеті будуть поєднуватися з каменями в сережках, наприклад.

Для повсякденних луків вибирайте тонкі моделі з невеликими каменями або без каменів. Вони будуть виглядати природно і гармонійно. Дуже добре виглядають варіації м'яких браслетів. Якщо ви віддаєте перевагу жорсткі варіанти, то зупиніть свій вибір на порівняно вузьких замкнутих моделях без каменів - вони добре вписуються в різні стилі.

Діловий стиль не сприймає масивних прикрас з яскраво вираженим дизайном. Тут підійдуть м'які плетені золоті браслети.

При виборі враховуйте свою конституцію. Якщо моделі середньої товщини підходять усім, то тонкі вироби краще виглядають на тонких ручках, а масивні прикраси більш ефектні на дамах з великими руками.

Ще один важливий момент - розмір виробу. Не можна допускати, щоб він бовтався на руці або занадто щільно її облягав. Оптимальний розмір - на 1-1,5 см більше розміру зап'ястя. Як альтернативу, можна розглянути моделі з регульованою довжиною.

Жіночий золотий браслет не прийнято носити на одній руці з годинником. Дами частіше носять прикраси даного типу на правій руці. Саме права сторона зазвичай більше потрапляє в поле зору оточуючих, в правій руці знаходиться клатч, тому логічно прикрасити її і золотим браслетом.

Зважений підхід до вибору дозволить зробити золотий браслет елегантним штрихом, завершуючим ваш образ.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.