Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оренда екскаватора з гідромолотом

Гідромолот - установка, за допомогою якої заглиблюють палі в землю. Допускається гідромолотом обробляти матеріал з високою міцністю. Перевага обладнання - можливість його використання в ролі навісної установки. У складі техніки є дизельний двигун, пневматичне та гідравлічне обладнання. Саме це дає можливість застосовувати гідравлічний молот з високою продуктивністю.

Гідромолот зазвичай розташовують на колісні та гусеничні трактори і екскаватори середніх розмірів. Позиція монтажу йде як додаткове навішування. Роботу може повноцінно забезпечувати гідравліка машини і потужна дизельна установка. Саме так може бути отримана потрібна продуктивність.

Гідромолот, або гідроударний інструмент, відноситься до категорії змінного обладнання для гідравлічного екскаватора, навантажувача або трактора. Призначення гідромолота - розтин асфальтобетонних покриттів, руйнування бетонних або залізобетонних конструкцій. Продуктивність гідромолота багато в чому залежить від якості змінного обладнання: клина і піки. Щоб захистити автомагістральні траси або траншеї від промерзання в холодну пору року застосовують скрепери, які виконують основну роботу з грунтом.

Для підвищення їх продуктивності необхідно зруйнувати щільний грунт. Цей цикл робіт здійснюється за допомогою гідромолота на базі екскаватора. Ремонт і обслуговування всіх підземних комунікацій та інженерних споруд не обходяться без гідроударного інструменту. Місця прокладки теплових магістралей під землею, газопроводів або трубопроводів, а також телефонних або силових кабелів розкриваються із застосуванням гідромолота.

Область застосування, принцип роботи гідромолота

Популярність цього навісного обладнання обумовлена широким спектром його застосування. Гідромолот, на базі екскаватора, встановлений замість ковша або знятої рукояті, є головним робочим інструментом в сфері комунального господарства, промислового або цивільного будівництва. При розтині мерзлого грунту досить часто вдаються до «гарячого» способу, при якому потрібно зробити попередній прогрів землі.

Це загрожує додатковими матеріальними і тимчасовими витратами. При застосуванні гідромолота даний підготовчий цикл повністю виключається. Роботи виконуються в найкоротші терміни, що особливо важливо при ліквідації аварійної ситуації. Даний інструмент незамінний при обслуговуванні злітно-посадкових смуг аеродромів, в разі необхідності демонтажу закінчення їхнього терміну служби споруд, а також в процесі здійснення гірничих виробок безвибуховим методом.

Для сучасних гідромолотів енергетичний діапазон становить від 0,5 до 20 кДж. Діапазон частоти ударів варіюється від 10 до 40 Гц. При виборі обладнання в оренду на сайті https://tehrent.com.ua/arenda-gidromolota необхідно орієнтуватися на рівень міцності руйнуються матеріалів. Важливо підібрати правильну комбінацію. Чим міцніше матеріал, тим вище показник енергії одиничного удару.

Гідравлічний молот робить багато робіт, саме тих, які може виконувати тільки він.
Їх можна навіть перерахувати:

  1. розтин покриттів, асфальтованих і бетонованих;
  2. демонтаж пристроїв, зроблених з бетону або ЗБВ;
  3. розпушування змерзлих грунтів і скелястих порід;
  4. розтин будь-яких інженерних мереж; інше.

Такий вид техніки застосовують у багатьох сферах промисловості країни. Можливо, це тільки тому, що в комплектах існує різні типи змінного інструменту. Це можуть бути клини, піки, трамбування. Вони використовуються для будівництва тунелів, різних ремонтних робіт, демонтажів. А такі види діяльності в країні застосовуються - постійно!

За допомогою цього інструменту руйнуються конструкції, незважаючи на їхні величезні розміри і матеріали, з яких вони були виготовлені. Ніякого істотного значення ці показники не надають. Причому розкрити застаріле покриття автодороги або утрамбувати будь-якої грунт можна оперативно з використанням гідравлічного молота.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.