Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обраємо плаття на новорічний корпоратив

Передноворічний час - пора корпоративних вечірок, коли кожна модниця хоче стильно і гарно виглядати. Якщо в робочий час ми робимо акцент на своїх ділових якостях, то на новорічному святі прекрасним дамам хочеться постати в елегантних образах, які розкриють всю жіночність і елегантність. Щоб дійсно приємно здивувати оточуючих своїм луком, варто знати кілька простих правил, які стосуються вдалого підбору сукні на новорічний корпоратив.

Як правильно підібрати сукню: дієві рекомендації

Отже, приступимо:

  1. Перш за все, плаття має бути новим. Здавалося б, немає проблеми в тому, щоб дістати з гардероба будь-яке зі своїх нарядів, які вже є. Але якщо ви не нова в колективі, а працюєте вже тривалий час, колеги пам'ятають більшість ваших святкових суконь. Вони бачили їх вживу на святах підприємства або хоча б на ваших сторінках в соціальних мережах. Тому фурору в такому випадку явно не буде. Не дарма багато модниць роблять пріоритет на те, щоб плаття було новим. Можливо, воно навіть буде не настільки розкішним, як інші ошатні речі з вашого гардеробу, проте ефект новизни зіграє свою роль. Безліч варіантів суконь можна знайти в магазині плаття Candy Style - запрошуємо до нашого інтернет магазину.
  2. Важливо дотримуватися здорового балансу між оригінальністю і відвертістю. Звичайно, нам часто хочеться підкреслити свої переваги. Але дуже важливо дотримати грань, щоб ефектність не перейшла в вульгарність. Одним словом - не перестаратися в прояві своєї креативності. Плаття-міні або моделі одягу, в яких є багато прозорих елементів, можуть бути доречними в клубній атмосфері, але не на вечірці колег.
  3. Враховуйте особливості своєї фігури. Не варто сліпо гнатися за трендами. Важливо, щоб плаття було не тільки модним, але і доречним під ваш тип фігури. Фасон повинен акцентувати ваші сильні сторони, а слабкі - по можливості, маскувати.
  4. Геть мінімалізм! Стримані і лаконічні наряди не підійдуть для передсвяткової атмосфери. Сукня має привертати увагу - так, щоб в ній ви відчували себе справжньою королевою свята.
  5. Не забувайте про комфорт. Яким би гарним не було плаття, ви не зможете розслабитися і насолодитися атмосферою заходу, якщо воно незручне. Підбирайте такі сукні, в яких ви не будете відчувати себе скуто. Силует повинен забезпечувати власниці святкового вбрання достатню свободу рухів.

Якщо ви шукаєте стильне і якісне плаття на новорічний корпоратив 2021, зверніть увагу на асортимент, який пропонує інтернет-магазин Candy Style. Там ви знайдете безліч оригінальних фасонів суконь. Представлені наряди поєднують якість, актуальність фасонів і розумні ціни. Вдалих покупок!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.