Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибирати одяг для дитини

Вибір наряду для дитини - відповідальний процес, коли потрібно врахувати величезну кількість чинників: смаки малюка, якість матеріалу, ціну. Але найскладніше буває підібрати розмір таким чином, щоб предмет гардероба сидів ідеально.

У світі стандартів

Розбиратися в розмірах дитячого одягу не так вже й складно. Досить розуміти, з яких параметрів тіла виходить виробник, мати під рукою необхідні таблиці.

Стандартними параметрами, які враховують фабрики при пошитті, є:

  1. зріст малюка;
  2. обхват грудей;
  3. обхват талії;
  4. обхват стегон;
  5. довжина рукава.

При знятті мірок з дитини дуже важливо зробити це правильно. Малюк не повинен напружувати м'язи: тіло повинно бути розслаблено Зростання дитини вимірюється від голови до п'ят, при цьому він повинен лежати або стояти прямо. Талія - ​​найвужче місце в районі живота, її обхват вимірюється за допомогою сантиметрової стрічки. Груди і стегна вимірюються в найширших частинах грудної клітини та сідниць відповідно. Довжина рукава - це відстань від плечового суглоба до кінчика великого пальця.

Порада: якщо в будинку не виявилася сантиметрової стрічки, можна провести вимірювання за допомогою звичайної нитки, а потім порахувати її довжину, використовуючи лінійку.

Знявши мірки, можна переходити до визначення розміру одягу. Дитячий одяг оптом на замовлення є доступним для замовлення на сайті за посиланням.

Як виміряти дитини для підбору одягу

Таблиці параметрів

Вітчизняні виробники в визначенні величини орієнтуються на усереднені значення параметрів дітей одного і того ж віку. Виходячи з даних таблиці, можна приблизно зрозуміти, яка річ підійде малюкові. Для щільних дітей можна взяти річ на пункт більше, а для більш худих - на пункт менше З вітчизняними розмірами розібралися, але як бути, якщо використовується інша класифікація? Є два варіанти: ознайомитися з таблицями зарубіжних стандартів або ж просто зіставити вітчизняні розміри.

Порада: якщо під параметри дитини підійшли два варіанти, то краще взяти більший. Таким чином річ ​​точно не виявиться маленькою.

Інтернет-магазини

Останнім часом стало модно замовляти вбрання з інтернет-магазинів. Такий спосіб шопінгу не займає багато часу і сил, надає більший вибір і ціновий розкид. Однак в такому випадку припуститися помилки в підборі величини стає ще простіше, адже покупець не бачить предмет і не може прикинути його, що називається, «на око». Є кілька порад, здатних полегшити вибір дитячого одягу в інтернет-магазині. Одяг з Китаю частенько «маломірить» або «большемірить».

Незначне нехтування стандартами змінюється від виробника до виробника, ніколи не можна знати напевно, яка величина буде якраз. При замовленні нарядів від китайського виробника потрібно читати відгуки інших людей. Виходячи з отриманої інформації, робити висновок: купувати річ по точь-в-точь, трохи більше або трохи менше. Величина немовлят до року змінюється кожні три місяці. Якщо доставка обіцяє бути довгою, краще замовляти річ трохи більше. Мірки необхідно знімати безпосередньо перед замовленням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.