Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати шлюбне агенство

Люди, що знайшли свою другу половинку, не усвідомлюють свого щастя. Адже не всім вдається це зробити. Багато дівчат роками намагаються знайти свого судженого в різних місцях (кафе, ресторани, парки, сайти знайомств). Однак більшість швидкоплинних знайомств не переростає в серйозні стосунки.

Одним із способів того, як знайти собі підходящого майбутнього чоловіка/дружину, є шлюбне агентство.

Види шлюбних агентств

Виділяють всього чотири типи агентств, які відрізняються по особливості роботи:

  1. Інтернет-агентства - даний вид представляє з собою сайт знайомств, реєстрація на якому, зазвичай, платна. Агентства, які дорожать своєю репутацією, перевіряють дані, залишені клієнтом, на справжність, а також зв'язуються з ним по телефону. У разі, якщо особистість людини не була підтверджена, анкета видаляється з сайту.
  2. Агентства, які працюють в офісі. Для того, щоб людину внесли в базу даних клієнтів, йому необхідно підійти в офіс, поговорити з фахівцями, подати свої паспортні дані. Вся робота йде не через Інтернет, а через офіс.
  3. Найпопулярнішим видом агентств вважається суміш двох попередніх видів. При першій реєстрації людині необхідно підійти в офіс. Подальше співробітництво з агентством він може вести як через Інтернет, так і в офісі.
  4. Крім усього перерахованого вище, бувають агентства, які спрямовані на пошуки партнерів всередині країни або на пошуки другої половинки за кордоном (такі, як elsharm.net).

У чому переваги шлюбних агентств

Широкий вибір

У житті вам потрібно витратити багато сил і часу на те, щоб зрозуміти чи підходить вам людина. У шлюбному агентстві працюють психологи, які підбирають людей один одному виходячи з їхніх особистих уподобань. Тобто, на побачення ви будете ходити тільки з тими людьми, які підходять вам за способом життя і психотипу.

Позитивна статистика

Вам ніхто не дасть чіткі терміни, за які ви зможете знайти свою другу половинку. Вам також ніхто не дасть гарантію того, що ви взагалі зможете її знайти. Адже результат подій залежить не тільки від роботи самого агентства, а й від ваших докладених зусиль. Але, тим не менше, по всьому світу живе безліч щасливих сімейних пар, які знайшли один одного через шлюбне агентство.

Шанси того, що ви знайдете чоловіка/дружину в агентстві набагато вище, ніж ви будете шукати самостійно.

Різноманітність побачень

Існують агентства, які займаються не тільки пошуком ідеального варіанту для клієнта, а й організацією їх зустрічі (побачення). Напевно, коли ви займалися пошуками чоловіка самостійно, на побачення ви ходили в парк, кафе, ресторан, кінотеатр. За допомогою агентств побачення стають більш цікавими і нестандартними.

Цікаві вечори

Мова зараз йде не про побачення, а про вечори, які деякі шлюбні агентства влаштовують для своїх клієнтів. Там ви зможете не тільки провести час в невимушеній обстановці, а й обзавестися новими знайомствами. Саме на одному з таких вечорів ви і можете зустрітися зі своїми майбутнім чоловіком/дружиною.

Недоліки шлюбних агентств

Шахрайство

У даній сфері дуже легко потрапити у "лапи" шахраїв. Ви можете заплатити гроші за послуги агентства, а вашу фотографію просто виставлять на сайт знайомств. Погодьтеся, що зробити це ви можете і самостійно і безкоштовно.

Навіть якщо ви впевнені в обраному агентстві, перевіряйте сайти знайомств на наявність сторінки з вашими даними.

Невідповідність очікуванням і реальність

Вам може здатися, що раз ви заплатили гроші за послугу, то вже через короткий проміжок часу вам піднесуть ідеального чоловіка/жінку, яка відразу ж буде згоден (на) на шлюб з вами. І для вас буде великим розчаруванням, якщо цього не станеться. Співробітники шлюбних агентств не чарівники. Вони просто надають вам контактні дані (або влаштовують побачення) людини, який підходить під ваші вимоги. Подальші події залежать тільки від вас самих.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.