Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо чоловіче спортивне взуття

Як вибрати чоловіче взуття для занять спортом

Спортивне взуття чоловіків є аксесуаром, до добротності і комфортності якого пред'являються особливі вимоги, тому слід вибирати якісне та дуже гарне взуття, з огляду на ряд важливих моментів.

Де можна якісне чоловіче спортивне взуття купити в Києві, а також на що необхідно звертати увагу, вибираючи відповідний предмет гардероба, ви дізнаєтеся на сайте, а також з цієї статті.

Де варто шукати і купувати взуття для занять спортом

Якщо ви хочете, щоб ваше спортивна взуття служило довго, забезпечуючи комфортність тренувань, на його пошуки краще відправлятися не на ринок. Невеликі і непрофільні магазинчики, часто позиціонують себе бутиками, також часто можуть продавати не фірмове взуття, а підробки, стійкість до зношування яких залишає бажати кращого.

Безпрограшний варіант - вибір взуттєвих виробів для спорту в спеціалізованих магазинах, які є офіційними представниками відомих брендів. Такі торгові точки ведуть безпосередню співпрацю з компаніями Адідас, Рібок, Пума і іншими виробниками. У них продається сертифіковане, оригінальне взуття, ціна якого при цьому досить адекватна.

Основні фактори вибору спортивного взуття для чоловіків

Таких критеріїв можна назвати кілька:

  1. вид взуттєвого виробу - найбільш популярними різновидами даної продукції є кросівки, кеди, бутси і борцовки;
  2. характеристики підошви і задника - безпечна підошва взуття повинна бути еластичною і неслизькою, а її задник, що зводить до мінімуму ймовірність травм, - міцним і жорстким;
  3. якість застібок - кращу фіксацію стопи в будь-якому типі і моделі спортивного взуття забезпечують шнурки;
  4. розмір - фахівці з ортопедії радять відмовитися від вибору взуттєвого вироби впритул (врахуйте, що після активних занять ноги часто набрякають);
  5. матеріали - доцільно віддавати перевагу виробам, зовнішня і внутрішня поверхня яких не перешкоджає циркуляції повітря.

Плюсами спортивного взуття є наявність анатомічних знімних устілок, супінаторів і амортизаторів, а також м'якого валика і щиколотки, що попереджають натирання.

У виборі дизайнерського оформлення ваших тренувальних кросівок, кедів і іншого взуття для спорту, орієнтуйтеся тільки на свій смак і бажаний стиль.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.