Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно носити біжутерію

"Прикрас повинно бути багато". Це слова легендарної Коко Шанель, яка завжди підкреслювала: біжутерія - для людей з хорошим смаком. Важко не погодитися, адже середній вік жінок, які носять біжу - 30-49 років. Але тут важливо не переборщити, надягаючи на себе весь вміст скриньки.

Як носити недорогі прикраси і виглядати при цьому ефектно? Це питання ми адресували консультантам інтернет-магазину ювелірної біжутерії (детальніше можна дізнатись тут: https://zolota.ua/g59876074-nabory-komplekty-xuping).

Один масивний предмет

Зараз мода на великі прикраси - масивний браслет Xuping, кільця, сережки. Одного габаритного акценту досить, щоб підкреслити образ. Правда, мініатюрним дівчатам краще не захоплюватися великої біжутерією, а ось високі дами можуть експериментувати з прикрасами всіляких розмірів.

Враховуйте форму обличчя

Коли жінка бачить гарні сережки на вітрині або, того більше, на знаменитості, включається рефлекс: "Хочу такі". Але сережки потрібно підбирати не тільки під тренди і забаганки, а й під форму обличчя. Якщо у вас кругле або квадратне обличчя, підійдуть підвіски. Для овальної форми вибирайте сережки англійською або французькою конструкцією замку або Пусети (гвоздики).

"Xuping сережки Пусети є, напевно, в кожній персональній скриньці. Принадність їх - у витонченій, лаконічною конструкції ", - відзначили ювелірні експерти.

Кільце - прикраса пальця

Щоб прикраса на пальці виглядало красиво і доречно, воно повинно за розміром відповідати руці, довжині пальців - бути пропорційним. Зверніть увагу на тонкі, так звані, обручки або коктейльні кільця з не пишним декором з каменів. Бажано підбирати кільця під інші прикраси та аксесуари - ремінець годин, наприклад, або браслет.

Біле або жовте?

Буває складно визначитися, який метал біжутерії вибрати. Потрібно дивитися, що підходить під тон шкіри. Нордична зовнішність дивовижно поєднується з сріблом без позолоти, чорненим сріблом.

Позолочені прикраси і медичне золото Xuping підійдуть дівчатам "теплого" типу. "Позолота в 18 карат повторює відтінок золота 750 проби, а позолота РВ володіє легким відтінком рожевого золота, який подобається багатьом", - додали представники магазину біжутерії.

Правильна довжина ланцюжка

Трояндова ланцюга з великими ланками додають якогось гламуру образу, але тільки в тому випадку, якщо прикраса добре сидить. Перш ніж купити коротку ланцюжок або чокер, виміряйте обхват шиї, щоб ювелірне прикраса не стискало її. Коли підбираєте тонку ланцюжок для кулона, враховуйте свій ріст. Висить на занадто довгому ланцюжку кулон просто буде захований під одягом.

Біжутерія завжди в моді

Біжутерію носять з будь-яким чином і в будь-якій ситуації - на прогулянку, побачення, на роботу. Це один із способів підкреслити свою красу та індивідуальність і швидко змінити образ, не витративши на це багато грошей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.