Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги реставрації старої ванни

Якщо у вас стара, потріскана або іншим чином пошкоджена ванна, її реставрація принесе більше користі, ніж просто поліпшення зовнішнього вигляду. Далі, ми розглянемо переваги, які може принести реставрація ванн в Києві акрилом Plastall.

Дешевше заміни

Повна вартість нової ванни - це не просто купівельна ціна. Щоб повною мірою оцінити загальну вартість нової ванни, ви повинні врахувати вартість сантехніка і заміну облицювання, яка є необхідною і, безумовно, найдорожчою частиною. Якщо ваша ванна виглядає брудною навіть після очищення або має значні плями, відколи і навіть тріщини, не все втрачено. Реставрація разом з спеціалістами http://vanna.kr.ua - це дешевший варіант, ніж повторна обробка. Як результат, ви можете істотно заощадити як час, так і гроші.

Немає потреби дозволяти тьмяною, брудної і неефективною сантехніці зіпсувати привабливість вашої ванної кімнати. Ви можете реставрувати вашу стару ванну, раковину або умивальник, і тим самим заощадити вам набагато більше грошей у порівнянні з їх заміною. Ви отримаєте той же ефект, що і з новими приладами, але без надмірних витрат!

Захист від свинцю

Дослідження показали, що багато порцелянових ванн, які були випущені до 1984 року, можуть містити небезпечні рівні свинцю. Це серйозна проблема для здоров'я вашої сім'ї і вас самих. Герметизуючи ванну, ви отримуєте безпечну, ефективну і економічну альтернативу її повної заміни.

Екологічність

Сьогодні все намагаються внести свій внесок, щоб бути екологічними, і реставрація ванни - відмінний спосіб зменшити вуглецевий слід! Оскільки ви свідомо вирішили не встановлювати нову ванну і не викидати старі на звалище, це рішення зводить до мінімуму ваше вплив на навколишнє середовище і економить ваші гроші. Ви отримуєте безпрограшний варіант!

Продовжує життя вашої ванні

За умови належного догляду відреставрована ванна може прослужити від 10 до 15 років.

Висновки

Якщо у вас з'явилося бажання купити нову ванну, але капітальні витрати на ремонт стримують вас від цього кроку, тоді розумною альтернативою буде виклик фахівця з реставрації ванни в Києві, який зможе повернути їй колишню красу за доступною ціну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.