Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автовикуп: що потрібно знати про послугу?

Багато автовласників, які бажають продати транспортний засіб, стикаються з тим, що реалізувати задум на практиці виявляється складніше, ніж можна було припустити. На це доводиться витрачати чимало сил, часу і нервів. А найчастіше продаж відбувається далеко не на тих умовах, які продавець встановлював спочатку. Але сьогодні є можливість вирішити питання, що стосується продажу авто швидше і простіше. Для цього достатньо скористатися послугою автовикуп. А щоб розуміти, як буде відбуватися процес продажу автотранспорту, є сенс уважніше вивчити умови.

Який автомобіль можна продати?

Компанії, що пропонують викуп авто, готові придбати такі автомобілі:

  1. іномарки та вітчизняного виробництва;
  2. різних років випуску;
  3. в ідеальному технічному стані, несправні, після ДТП;
  4. економ, бізнес, преміумкласу або спорткари;
  5. легкові або вантажні.

Ціна викупу на https://auto-broker.com.ua/ буде озвучена після того, як транспортний засіб огляне експерт. Він оцінить технічний стан автомобіля, візьме до уваги вартість аналогічних авто на ринку. На підставі цього фахівець визначить об'єктивну ціну для конкретного випадку.

Переваги користування послугою автовикуп

Щоб розуміти, чому слід скористатися даною пропозицією, необхідно уважніше вивчити всі її переваги. Вони полягають в наступних моментах:

  1. Оперативність вирішення питання щодо продажу автомобіля. Замість місяців, які доводиться витрачати, намагаючись знайти покупця самостійно, знадобиться всього один-два дня. Також можна організувати терміновий автовикуп всього за кілька годин.
  2. Фінансова вигода. Дуже часто покупці намагаються торгуватися, знижуючи ціну транспортного засобу. І якщо власник хоче продати його швидше, доводиться погоджуватися на такі умови. Що стосується користування послугою автовикуп, то тут угода укладається за ринковою ціною.
  3. Ніяких нервів. Автовласникові не потрібно зустрічатися з десятками потенційних покупців, постійно відпрошуючись з роботи, вислуховуючи претензії та рекомендації. Достатньо просто проконтролювати оцінку автоекспертом, підписати договір.

Тепер сумнівів у виправданості користування послугою залишатися не повинно.

Як відбувається викуп авто?

Щоб скористатися послугою, автовласникові необхідно виконати наступне:

  1. зв'язатися з представником компанії, обговорити умови співпраці;
  2. зустрітися з оцінювачем, проконтролювати процес оцінки транспортного засобу;
  3. якщо озвучена ціна влаштовує - приїхати в офіс для підписання договору;
  4. отримати за машину гроші обумовленим способом - готівкою або на банківську карту.

Якщо є необхідність, можна скористатися послугою trade-in. Тут власник продає авто, щоб відразу забрати нове з доплатою. Таким чином відбувається обмін транспортного засобу на новий, комфортабельний і потужний автомобіль.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.