Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати масажер для ніг

Види і призначення

Буває кілька видів масажерів:

  1. компресійні;
  2. гідромасажні;
  3. роликові;
  4. вібраційні;
  5. комбіновані.

Вибір залежить від ступеня впливу на ноги і на ефект. Найбільш популярними на сьогоднішній день на сайті bodysport.com.ua є роликові і компресійні. Вони надають розслаблюючий вплив і покращують кровообіг. Вібраційні масажери мають ряд протипоказань, зокрема варикозне розширення вен, порушення кровообіг і тромби. Комбіновані вважаються універсальними пристроями, але як і з будь-якими іншими массажерами, перед покупкою слід проконсультуватися з фахівцем.

Слід зазначити, що масажери мають дуже сильний вплив на організм людини і його стан. Неправильно підібране пристрій призведе до дуже сумних наслідків. У зв'язку з цим уважно поставтеся до підбору виду масажера і ознайомтеся з інструкцією по використанню - вона додається до кожного масажеру в комплекті.

За типом приводу

За цією ознакою всі пристрої для ступень діляться на дві підгрупи: електричні і механічні.

Електричний

Такі прилади оснащені двигуном, запускаються від мережі або від акумуляторів. Що стосується конструкції масажера, то вона буває різною і залежить від виду впливу: це може бути камера зі спеціальними роликами, вібруючого типу платформа з шипами і навіть чобітки.

Гідроелектричний масажер

Особливо виділяються гідроелектричним масажери. Це ванна для ступень з рифленою або роликового поверхнею, з опцією підігріву. Такі пристосування часто застосовуються в косметології.

Електричні прилади виконують різні функції. Найчастіше, вони забезпечені регуляторами швидкості, сили і температурного впливу.

Механічний массажермассажер для ніг з шипами

Зазвичай зроблені у формі «рахунків» з нанизаними на горизонтальну вісь колесами або валиками. Їх поверхню або гладка, або покрита шипами. До приладів механічного типу зараховують пристосування в формі масажного килима або платформи з виступами, голчасті м'ячики для перекочування і спеціальне взуття. Механічні пристрої роблять з дерева або безпечного пластика.

Головні переваги цих масажерів - виняткова простота в плані використання, надійність конструкції і доступна ціна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.