Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Таблиця УПЛ після 10-го туру - що цікавого відбулося в чемпіонаті

На вихідних пройшов 10-й тур Української Прем'єр-ліги.

Як повідомляє портал “ВсеПроСпорт”, перше місце утримує «Динамо Київ», відриваючись від головного переслідувача в особі «Шахтар» на 3 очки. Замикає трійку лідерів «Ворскла» - у полтавського клубу 19 очок.

Пандемія грунтовно заважає командам показувати гідну гру. Більше за всіх постраждав «Маріуполь». Команда на виїзді зустрілася зі львівським «Рухом», однак зустріч пройшла без головного тренера і ряду ключових футболістів. У подібному стані маріупольський клуб не зміг заробити 3 очка - довелося задовольнятися нічиєю 0:0.

Головний тренер «Інгульця» Лавриненко вперше зустрівся з київським «Динамо». Дебютант перед матчем був оптимістично налаштований, проте підопічні Луческу не залишили господарям шансів, відібравши 3 очка впевненою перемогою 2:0. Незважаючи на це, якість гри у столичного клубу кульгає, створюючи досить хвилювань серед фанатів.

У новинне поле потрапив Мораес. Він став 90-м гравцем «Шахтаря», якого видалила під час матчу УПЛ. Суддя показав червону картку на 31-й хвилині. Після перерви гірники змогли реалізувати швидкий гол на 47-й хвилині, але через меншини господарі отримали більше простору. Як підсумок вони відігралися на 53-й хвилині - зустріч закінчилася нічиєю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.