Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як робиться кодування від алкоголізму

Найпоширеніший і надійний метод - це медикаментозний, тобто введення протиалкогольних препаратів внутрішньовенно і внутрішньом'язово, а також вшивання або імплантація блокаторів. Дія з заснована на блокуванні противоалкогольного ферменту алкогольдегідрогенази, в результаті прийом спиртного призводять до негативних наслідків.

Як же це відбувається?

Обов'язковою фактором для даного виду кодування алкоголізму Івано-Франківськ є обов'язкова добровільна згода пацієнта на процедуру. Без цього кодувати людини категорично не можна, так як дуже висока ймовірність зриву з усіма наслідками, що випливають відповідно.

Також, обов'язковим фактором є утримання від прийому алкоголю протягом, як мінімум, 3-х діб. Природно, якщо прийом алкоголю був тривалим, то дні тверезості збільшуються. Часто буває, що пацієнт самостійно не може утриматися від прийому спиртного належні дні. У такій ситуації необхідна детоксикація, і краще проводити її в стаціонарних умовах для адекватної підготовки пацієнта і створенні мотиваційних умов.

Обов'язковою умовою для медикаментозного кодування є попередня консультація пацієнта для виявлення показань і протипоказань, а також підбір певного препарату. Якщо є якісь хронічні захворювання, які можуть вплинути на хід кодування, то проводяться додаткові обстеження і здаються аналізи.

Після підготовки пацієнта і консультації проводиться безпосередньо сама процедура. Якщо це ін'єкційний вид препаратів, то кодування виконується уколом або в вену, або в м'яз, а якщо це імплант, то проводиться його вшивання через шкірний розріз в сідничну область. Чому саме туди? Тому що це ніяк не заважає життєдіяльності, нормального функціонування і працездатності, а також дуже хороша заживлюваність і позитивний косметичний ефект.

При психотерапевтичних методиках також потрібне дотримання певних умов. По-перше, це добровільна згода пацієнта на процедуру, а по-друге, дотримання тверезих днів. Тільки тверезих днів тут має бути більше. Наприклад, для кодування за методом Довженка або кодування гіпнозом, людина повинна бути абсолютно тверезим протягом 7-ми днів. Тверезим не тільки від алкоголю, але і від лікарських препаратів, якщо проводилася детоксикаційна терапія.

Знову ж, ідеальним варіантом буде госпіталізація пацієнта в клініку, де його можна адекватно підготувати. При кодуванні гіпнозом пацієнт занурюється в сонний або напівсонний трансовое стан, коли відключається його свідомість, і з допомогою методу нейролінгвістичного програмування, вже на підсвідомість, дається установка, що людина певний час не братиме алкоголь, а також формування відрази до спиртного. При деяких ситуаціях застосовується, так званий, якірний метод, коли створюється негативна психо-емоційна асоціація на алкоголь.

При апаратному кодуванні використовується певні технічні прилади за допомогою яких відбувається вплив на центр задоволення в головному мозку, викликаючи його блокування, або перебудова біострумів головного мозку, які спрямовані на тягу до спиртного.

У будь-якому випадку, кожен метод підбирається індивідуально в залежності від стану пацієнта, його анамнезу, термінів кодування і, найголовніше, наскільки він сам налаштований на тверезе життя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.