Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оформлення дитячого Дня народження

Зараз гелієві кулі - це не тільки прикраса для дитячих свят. Вони стали повноцінним атрибутом весіль, ювілеїв та навіть корпоративів серйозних компаній. І якщо раніше їх форми обмежувалися колом або витягнутим овалом, то зараз різноманітність кульок просто зашкалює.

Оформлення свят гелієвими кулями

Хочете подарувати дитині улюбленого мультяшного персонажа? Розсмішити чоловіка повітряною пляшкою віскі? День народження мами прикрасити незвичайною фотозоною?

Святковий настрій починається з того, що ми бачимо навколо. Тому ми приділяємо багато уваги оформленню інтер'єру. Замовити святкове оформлення та шары гелиевые цифры ви можете за посиланням.

Повітряні кулі - найпростіший і найдоступніший спосіб оформлення кімнати на День народження дитини. Для декорування стін можна використовувати гірлянди з паперу, куль або стрічок. Перед тим як прикрасити кімнату на рік хлопчикові або дівчинці, слід визначитися з тематикою.

Можливі варіанти:

  1. Королівство маленького принца. З картону можна зробити замок в синіх і блакитних тонах. Для принцеси, яка святкує свій перший День народження, аналогічним чином виготовляють декор, тільки колір змінюють на рожевий.
  2. Піратська вечірка. З великих листів картону роблять корабель (чорні вітрила - з тканини). Поруч можна встановити пальму з повітряних куль, а під нею поставити скриню (мішок) з скарбами у вигляді шоколадних монет і для антуражу покласти перехрещені мечі. Для прикраси стелі використовуйте тонкий канат або джутову мотузку (замість стрічок). Для піратського корабля потрібен гофрований картон - великі пакувальні коробки від холодильника або телевізора.
  3. Космічні простори. Це легко організувати, якщо в кімнаті чорні штори. Зробивши з волосіні і фольги гірлянди з зірок і розмістивши їх над вікном, отримуємо мерехтливе небо. З картону вирізаємо ракету, розфарбовуємо на свій смак і кріпимо до стіни або ставимо на підлогу. На місце ілюмінатора можна наклеїти фотографію іменинника. Стелю при цьому краще прикрасити синіми і білими кульками. Зірки можна вирізати з фольги і наклеїти на картон.

Ціна композицій з гелієвих кульок залежить безпосередньо від їх кількості та витраченого нашими дизайнерами часу. Ви озвучуєте свої переваги - ми підбираємо рішення.

Повітряні кулі присутні на відкритті будь-якого магазина або офісу. Якщо керівник хоче, щоб про його компанії говорили з перших днів відкриття, то повинен виділитися серед конкурентів оригінальною прикрасою.

Кульки запускають в небо на випускному в усіх дитячих садках, школах і вузах. Це ритуал вже став символічним, що означає, що настав новий етап в житті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.