Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оцінка старих ікон. Як оцінити ікони: поради новачкам.

Візит в антикварний магазин

Антикварний магазин пропонує свої послуги з безкоштовної оцінці старовинної ікони. При бажанні продати ікону в Україні, виставити на продаж, для Вас працює комісійний відділ в якому здійснюється скупка ікон. Придбання підлягають церковні ікони 12 - 19 століття, в будь-якому стані, в тому числі, що вимагають реставрації.

На скільки дорого ви зможете продать старинную икону, можна дізнатися, відправивши будь-яким зручним способом фото вашого примірника до нас на оцінку, за допомогою електронної пошти або на номер, вказаний на сайті.

На цій сторінці ми відповідаємо на питання: скільки коштує старовинна ікона 18 -19 століття, які ікони цінуються дорого і представляють максимальний інтерес для антикварів, за якими критеріями оцінюється і як швидко можна дізнатися ціну ікони не виходячи з дому. Як здійснюється скупка ікони в нашому магазині і форма оплати. В кінці статті Ви можете задати своє питання за оцінкою ікони і отримати вичерпну відповідь за 15 хвилин.

Критерії оцінки старовинної ікони

  1. вік старовинної ікони;
  2. походження, автор, школа;
  3. наявність проб, клейм, міток, дат;
  4. використовувані при виготовленні фарби
  5. використовувані матеріали (в т.ч. дорогоцінні);
  6. стан ікони (підлягає реставрації -так / ні);
  7. стан комплектності (оклад є / немає);
  8. розмір і матеріал основи ікони;

Оцінка художньої та ринкової вартості ікони. У чому відмінність?

Слід розуміти: оцінка художньої або історичної цінності і ринкова оцінка старовинних ікон це абсолютно різні види оцінки.

Оцінка вартості старовинної ікони на увазі що експерт має професійними знаннями не тільки в сфері мистецтва, але і знає ринкову вартість, яка визначається на основі попиту і пропозиції. Оцінка ікони експертом - який є антикваром буде реальною.

Вартість ікон 18 - 19 століття

Антикварні і ринкова вартість старовинних ікон залежить від десятків / сотень нюансів і задавати питання: "скільки коштує стара ікона 19 століття" або "за скільки можна продати ікону в Україні" - абсолютно безглуздо. Якщо коротко, вартість значно залежить від імені майстра, техніки виконання та використовуваних матеріалів і фарб.

За фотографією вже можна багато чого прояснити. Приблизну вартість нашого інтересу ми назвати зможемо. Але, поклавши руку на серце, точну оцінку можна зробити тільки взявши в руки ікону і уважно розглянувши.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.