Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Металеві меблі: переваги та різновиди

Без меблів складно уявити існування будь-якого бізнесу. Меблі оточують людей всюди, супроводжують вас у всіх етапах життя, в години відпочинку, роботи або дозвілля. Сучасні предмети меблів відрізняються красою, практичністю, функціональністю. Дерев'яні меблі користується попитом, але дерев'яні вироби не скрізь можуть бути доречними та досить швидко втрачають свою надійність і товарний вигляд. Наприклад, в магазинах, складських, виробничих приміщеннях частіше застосовуються металеві меблі, які відрізняються більшою практичністю, зносостійкістю. Крім того, вони відповідають нормам пожежної безпеки.

Основні переваги виробів з металу, які представлені тут - https://target-group.com.ua/metallicheskaya-mebel/ за привабливими цінами:

  1. Тривалий термін експлуатації. При правильному догляді металеві меблі прослужать кілька десятків років.
  2. Багатофункціональність. З металу виготовляють різні складові виробів, часто їх поєднують з деревом, склом, а також іншими матеріалами.
  3. Легкий і недорогий догляд. Не вимагає застосування дорогих особливих засобів, достатньо протирати простою вологою тканиною.
  4. Доступна вартість. Ціна на металеві вироби на порядок нижча, ніж на вироби з дерева.
  5. Екологічна чистота - на відміну від ДСП і пластику, метал не піддається обробці шкідливими для організму смолами. При тривалій експлуатації меблі з металу не виділятимуть отруйних парів.

Існують такі різновиди металевих меблів:

  1. Металеві меблі для дому - сюди входять різноманітні стелажі, полиці, підставки. Такі предмети будуть мати гарний вигляд у строгому стилі інтер'єру, вони надійні та довговічні. На стелажах зручно зберігати журнали та газети, а також книги;
  2. Бухгалтерські шафи - використовуються в офісних кабінетах і оптимізують робочий простір бухгалтера. Тут зберігається ділова, юридична та технічна документація, а також цінні речі. Зовні така шафа закривається на зварений замок;
  3. Архівні шафи - призначені для зберігання архівної документації. Завдяки високій вантажопідйомності, в них можна зберігати величезну кількість важливих паперів і документів;
  4. Шафи для роздягалень - вважаються різновидом виробничих металевих меблів, бо встановлюються в робочих приміщеннях для зберігання одягу співробітників. Такі шафи можна помітити в спортзалах, кожен виріб оснащено замком і вентиляційним отвором;
  5. Вогнетривкі шафи - застосовуються, щоб уберегти документацію від пожеж. Такі вироби можна встановлювати в гараж, розміщуючи там приналежності для ремонту авто;
  6. Складські меблі - сюди входять різноманітні стелажі виготовлені з металу, які витримують великі навантаження, що дозволяє розміщувати на них навіть найважчі предмети.
  7. Шафи для сумок - встановлюються в супермаркетах, щоб забезпечити організацію зберігання особистих речей відвідувачів магазину.

Окремо варто виділити виробництво верстаків з металу - вони зручні у використанні й підходять для промислової та аматорської роботи. Меблі з металу не бояться перепадів температури та вологості, тому їх зручно розміщувати в будь-яких місцях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.