Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які переваги мають складські палетні стелажі

Правильна організація зберігання продукції - одне з головних умов ефективності складського приміщення. Навіть в невелике за площею приміщення можна вмістити не одну партію товару, якщо грамотно вибрати стелаж.

Найпоширенішою «упаковкою» продукції вважаються палети. Товар на них легко переміщати штабелер або навантажувачами, при цьому по мінімуму задіяти персонал складу.

Крім того, складські палетні стелажі від fortisstroy.com.ua:

  1. прості в установці - не потрібно купувати або орендувати дороге зварювальне обладнання, так як вся конструкція закріплюється за допомогою болтів і зачепів;
  2. місткі - в них можна розмістити велику кількість вантажів;
  3. довговічні - за рахунок використання міцної сталі при виробництві.

Складаються з несучих вертикальних рам і горизонтальних перекладин (траверс). Останні можна регулювати, що дає можливість розмістити вантаж різних розмірів. Балки тримаються на вертикальних стійках за допомогою зачепів - спеціальних замків, для кріплення яких не потрібні болти і гайки. Збірка виконується досить швидко - всього за 1 день можна створити повноцінний стелаж середнього розміру.

Монтаж необхідно виконувати, строго дотримуючись інструкції по установці. В ідеалі варто звернутися до фахівців. Досвідчені майстри швидко і якісно зберуть всю конструкцію.

Комплексне рішення для оснащення складу

В'їзні стелажі раціонально використовувати, якщо мова йде про тривалому зберіганні однотипної продукції. Ідеально підходять конструкції для розміщення товарів з необмеженим або тривалим терміном придатності. До таких відносяться будівельні матеріали, папір, інструменти, деталі для автомобілів і так далі.

Одна з основних особливостей стелажів - drive-in - можливість використання наявного вільного простору з максимальною ефективністю. За допомогою такої системи можна помістити на палетах велику кількість продукції. Використання в'їзних стелажів дозволить збільшити ефективність приміщення від 4 до 6 разів.

Крім зазначених вище плюсів, система має ще й такими перевагами, як:

  1. компактність - займає мінімум місця за рахунок відсутності міжрядних проїздів;
  2. висока швидкість обробки вантажів;
  3. міцність - виробляється з високоякісної сталі, що забезпечує надійність і стійкість системи;
  4. універсальність - можна використовувати в холодних і опалювальних складах, а також в холодильних установках;
  5. можливість демонтажу - конструкція з'єднується болтовими елементами і зачепами, завдяки чому можливе додавання додаткових секцій, розбирання і переміщення в інше приміщення або склад без втрати експлуатаційних характеристик.

Максимальне навантаження напрямних становить 1,8 тонни, а рами - до 16 тонн. В'їзні стелажі випускаються оцинкованими або покритими порошково-полімерним складом. Останні відрізняються стійкістю до високих показників вологості і перепадів температур в складському приміщенні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.