Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати гірськолижну куртку

Жителі України, які збираються на гірські схили, повинні заздалегідь подбати про те, в чому вони будуть кататися. Куртки гірськолижника поєднують в собі практичність, а також ефектний зовнішній вигляд.

На що звернути увагу при виборі?

У магазинах, які торгують товарами для занять спортом, представлений великий вибір чоловічих та жіночих моделей. Хоча для українців в містах працюють ТЦ, вони можуть купити гірськолижні куртки в інтернет-магазинах. Зробити це можна в https://extremstyle.ua/ru/catalog/kurtki-i-kombinezony/filters:odejda-kurtki-naznachenie=gornolyzhnaya-kurtka, в каталозі представлені чоловічі та жіночі моделі.

Куртки для жінок мають відмінності від чоловічих. Їх крій більш плавний, а тканини, з яких зшиті речі, відрізняються яскравістю. Зразки для чоловіків більш функціональні. Їх комплектація складніше, а вага більше.
Крім стилю, для гірськолижної амуніції притаманні такі якості:

  1. Здатність добре утримувати тепло.
  2. Вентилювання. Всі речі шиють з дихаючих тканин.
  3. Компактність. Крій зроблений з урахуванням анатомічних особливостей.

Багато виробників спортивного одягу випускають амуніцію, створену спеціально для зимових видів спорту. Жителі України знайдуть в інтернет-магазинах моделі відповідного крою та розміру. Новинки виходять кожен сезон, тому покупці, які уважно стежать за модою, будуть в курсі останніх тенденцій.

  1. Вибираючи гірськолижну куртку, жителі столиці України та інших регіонів повинні звертати увагу на розмір. Річ має бути злегка вільною, не стискує рухів.
  2. Виріб потрібно приміряти. Підніміть руки, верх куртки при цьому не повинен задиратися. Застебніть замок, накиньте на голову капюшон, а потім покрутіть головою. Видимість не повинна бути обмежена.
  3. Блискавки і кулиски повинні застібатися і зав'язуватися без складнощів.
  4. Зверніть увагу на те, чи якісно зроблений комір. Якщо матеріал м'який, він не буде натирати шию і підборіддя.
  5. Подивіться на те, як зшита снігозахисна спідниця. Саме вона не дає снігу потрапити всередину. Добре, якщо є можливість купити річ з смугами, виконаними з силікону. Ці елементи відповідають за те, наскільки щільно куртка прилягає до штанів.

У магазинах є речі класу економ і продукція відомих брендів. Гірськолижні куртки, зшиті зі спеціальних матеріалів, коштують дорожче звичайних. Ціна безпосередньо залежить від показника паропроникності, а також рівня вологозахищеністю. Чим вони вище, тим вартість виробів буде більше.

Багато з українців тільки починають кататися на гірських лижах. Якщо в плани не входить участь в змаганнях, можна сміливо купувати прості куртки за доступною ціною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.